Bus van Antwerpen naar Breda

Bussen van Antwerpen naar Breda: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Antwerpen naar Breda

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 1 keer per dag met de bus reizen van Antwerpen naar Breda met één klik! Boek je busticket van Antwerpen naar Breda vanaf 4,99 €!

Goedkoopste busverbinding 4,99 €
Snelste bus 0h 55m
Vroegste bus 19:00
Laatste bus 19:00
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 48,1 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Antwerpen naar Breda

Elke dag, 1 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Antwerpen voor Breda: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
5 €
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
zaterdag 16-12
10 €
zondag 17-12
7 €
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
zondag 24-12
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
8 €
zaterdag 30-12
zondag 31-12

De goedkoopste reistijd van Antwerpen naar Breda

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Antwerpen naar Breda, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 5,00 € is woensdag de goedkoopste dag voor een bus van Antwerpen naar Breda. vrijdag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 18,00 €.
Nacht is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Antwerpen naar Breda, met 5,00 €. Avond is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 7,00 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Antwerpen naar Breda

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Antwerpen naar Breda van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Antwerpen naar Breda, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Antwerpen naar Breda zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Antwerpen en Breda

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Antwerpen en Breda.

Stations
Antwerp deSingel
Antwerpen Goederenstation NMBS Bushalte
Borgerhout Station Oost Busstation
Borgerhout Technisch Centrum Busstation
Centraal busstation
Dam Busstation
Hotel Crowne Plaza
Gerard le Grellelaan 10,
Koningin Astridplein
Koningin Astridplein 1-35,
Noorderdokken
Plantinkaai
Plantinkaai 19,
Van Stralenstraat
Van Stralenstraat ,
Stations
Centraal Busstation
Hazeldonk - Shell Gas Station

Service en Comfort op de bus van Antwerpen naar Breda

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Antwerpen naar Breda? Of welke busmaatschappijen op de route Antwerpen naar Breda rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Antwerpen naar Breda bus

Hoeveel kost een busreis Antwerpen - Breda?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 4,99 € en duurt 0h 55m om Breda te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Antwerpen naar Breda te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 4,99 € en 17,99 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Breda krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Antwerpen naar Breda?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Antwerpen - Breda. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Antwerpen naar Breda?

De snelste bus van Antwerpen naar Breda wordt aangeboden door FlixBus en duurt 0h 55m. Bustickets voor deze verbinding kosten 8,99 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Antwerpen naar Breda?

De vroegste bus die in Breda aankomt vanaf Antwerpen vertrekt om 19:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Antwerpen naar Breda?

De laatste bus van Antwerpen naar Breda vertrekt om 19:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Antwerpen - Breda?

Reizigers kunnen per bus van Antwerpen naar Breda met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Antwerpen en Breda?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Antwerpen en Breda bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Antwerpen naar Breda?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Antwerpen - Breda. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Antwerpen - Breda?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Antwerpen naar Breda op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Antwerpen en Breda

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Antwerpen en vanaf Breda. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.