Bus van Amsterdam naar Breda

Bussen van Amsterdam naar Breda: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Amsterdam naar Breda? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Amsterdam naar Breda. Om te zoeken is één klik genoeg.
Wil je met de bus van Amsterdam naar Breda?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Amsterdam en aankomen in Breda en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals . Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Amsterdam - Breda. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Amsterdam en Breda, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Breda, alternatieve bestemmingen vanuit Amsterdam en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Breda.

Bus van Amsterdam naar Breda: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Amsterdam al ingesteld als je vertrekpunt en Breda als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Breda naar Amsterdam.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Amsterdam naar Breda vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door voor , terwijl de snelste verbinding duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Amsterdam - Breda ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Amsterdam naar Breda!

Bushaltes in Amsterdam en Breda

Stations
Breda - Hazeldonk
E19 , 4836 Breda (Nederland)
Breda - Prinsenbeek Treinstation
Hoge Mosten 4822, Breda (Nederland)
Breda - Stationslaan
Stationslaan , 4815 Breda (Nederland)
Breda - Stationsweg
Stationslaan , 4815 Breda (Nederland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Amsterdam naar Breda

Hoeveel kost een busreis Amsterdam - Breda?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Breda te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Amsterdam naar Breda te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Breda krijgt.

Hoeveel verbindingen van Amsterdam naar Breda zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Amsterdam - Breda door ongeveer gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Amsterdam naar Breda?

De snelste bus van Amsterdam naar Breda wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Amsterdam naar Breda?

De vroegste bus die in Breda aankomt vanaf Amsterdam vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Amsterdam naar Breda?

De laatste bus van Amsterdam naar Breda vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Amsterdam - Breda?

Reizigers kunnen per bus van Amsterdam naar Breda met . Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Amsterdam naar Breda?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Amsterdam naar Breda, vergelijkt CheckMyBus momenteel  

Wat mag ik meenemen op de busroute van Amsterdam naar Breda?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Amsterdam - Breda. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Amsterdam - Breda?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Amsterdam naar Breda op je geplande reisdatum.

Vergelijk Amsterdam en Breda

5,90 €
4,82 €
Amsterdam
Breda
Een taxirit is in Amsterdam 19% duurder dan in Breda.
2,90 €
3,72 €
Amsterdam
Breda
Een buskaartje is in Amsterdam 23% goedkoper dan in Breda.
4,50 €
4,25 €
Amsterdam
Breda
Een groot glas bier is in Amsterdam 6% duurder dan in Breda.
0,96 €
1,50 €
Amsterdam
Breda
Een flesje water is in Amsterdam 36% goedkoper dan in Breda.
9,46 €
8,50 €
Amsterdam
Breda
Een hoofdgerecht is in Amsterdam 11% duurder dan in Breda.

Busroutes vanuit Amsterdam en Breda

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.