Bus van Luchthaven Brussel (BRU) naar Breda

Bus Breda naar Luchthaven Brussel: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Luchthaven Brussel (BRU) naar Breda

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 1 keer per dag met de bus reizen van Luchthaven Brussel naar Breda met één klik! Boek je busticket van Luchthaven Brussel naar Breda vanaf 8 €!

Goedkoopste busverbinding 8 €
Snelste bus 3h 10m
Vroegste bus 16:45
Laatste bus 21:50
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 78,5 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Luchthaven Brussel naar Breda

Elke dag, 1 pendelbussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Luchthaven Brussel voor Breda: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
13 €
zaterdag 02-03
zondag 03-03
14 €
maandag 04-03
13 €
dinsdag 05-03
woensdag 06-03
donderdag 07-03
8 €
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
10 €
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

De goedkoopste reistijd van Luchthaven Brussel naar Breda

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Luchthaven Brussel naar Breda, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 8 € is donderdag de goedkoopste dag voor een bus van Luchthaven Brussel naar Breda. zondag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 14 €.
Namiddag is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Luchthaven Brussel naar Breda, met 8 €. Avond is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 10 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Luchthaven Brussel naar Breda

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Luchthaven Brussel naar Breda van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Luchthaven Brussel naar Breda, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Luchthaven Brussel naar Breda zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Luchthaven Brussel naar Breda

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Luchthaven Brussel naar Breda van verschillende busoperators zoals FlixBus voor de komende dagen.
 • FlixBus
  5h 55m
  14:00
  Luchthaven Brussel
  Luchthaven Brüssel
  19:55
  Breda
  Centraal Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 8 €
 • FlixBus
  5h 50m
  21:50
  Luchthaven Brussel
  Luchthaven Brüssel
  03:40
  Breda
  Centraal Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 10 €
 • FlixBus
  3h 10m
  16:45
  Luchthaven Brussel
  Luchthaven Brüssel
  19:55
  Breda
  Centraal Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 13 €
 • FlixBus
  3h 10m
  16:45
  Luchthaven Brussel
  Luchthaven Brüssel
  19:55
  Breda
  Centraal Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 14 €
 • FlixBus
  7h 5m
  14:00
  Luchthaven Brussel
  Luchthaven Brüssel
  21:05
  Breda
  Prinsenbeek Treinstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 16 €

Frequentie van busverbindingen tussen Luchthaven Brussel en Breda

Bekijk hier hoe vaak de verbindingen tussen Luchthaven Brussel en Breda zijn, gedurende verschillende tijden en dagen van de week.
zaterdag is de drukste dag, met meer dan 3 dagelijkse bussen van Luchthaven Brussel naar Breda. maandag heeft daarentegen de minste verbindingen, met slechts 1 dagelijkse bussen tussen Luchthaven Brussel en Breda.
Het drukste moment van de dag is de Namiddag, met 7 bussen van Luchthaven Brussel naar Breda, terwijl Avond de minste verbindingen ziet tussen Luchthaven Brussel en Breda, met 1 biedt.

Alle busstations en haltes in Luchthaven Brussel en Breda

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Luchthaven Brussel en Breda.

Service en Comfort op de bus van Luchthaven Brussel naar Breda

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Luchthaven Brussel naar Breda? Of welke busmaatschappijen op de route Luchthaven Brussel naar Breda rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Luchthaven Brussel naar Breda bus

Hoeveel kost een busreis Luchthaven Brussel - Breda?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 8 € en duurt 5h 55m om Breda te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Luchthaven Brussel naar Breda te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 8 € en 16 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Breda krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Luchthaven Brussel naar Breda?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Luchthaven Brussel - Breda. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Luchthaven Brussel naar Breda?

De snelste bus van Luchthaven Brussel naar Breda wordt aangeboden door FlixBus en duurt 3h 10m. Bustickets voor deze verbinding kosten 13 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Luchthaven Brussel naar Breda?

De vroegste bus die in Breda aankomt vanaf Luchthaven Brussel vertrekt om 16:45. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Luchthaven Brussel naar Breda?

De laatste bus van Luchthaven Brussel naar Breda vertrekt om 21:50. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Luchthaven Brussel - Breda?

Reizigers kunnen per bus van Luchthaven Brussel naar Breda met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Luchthaven Brussel en Breda?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Luchthaven Brussel en Breda bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Luchthaven Brussel naar Breda?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Brussel - Breda. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Luchthaven Brussel - Breda?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Luchthaven Brussel naar Breda op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Luchthaven Brussel naar Breda

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Luchthaven Brussel en Breda

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Luchthaven Brussel en vanaf Breda. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.