✈ Bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel (BRU)

Bus Antwerpen naar Luchthaven Brüssel: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wet is de goedkoopste bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus Antwerpen → Luchthaven Brüssel (BRU)

Goedkoopste busverbinding4,99 €
Snelste bus0h 35m
Vroegste bus10:45
Laatste bus23:59
Dagelijkse busverbindingen2 Ø
Afstand35,9 km
BusbedrijfFlixBus
Wil je met de bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?
CheckMyBus is er om je te helpen! Wij vergelijken alle beschikbare pendeldiensten tussen Antwerpen en Luchthaven Brüssel, en tonen je de vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals FlixBus. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook de goedkoopste bussen van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel zien. Je krijgt ook informatie over bushaltes in Antwerpen en op Luchthaven Brüssel, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast vind je hier alle mogelijkheden om verder te reizen vanaf Luchthaven Brüssel, evenals alternatieve bestemmingen vanuit Antwerpen.

De goedkoopste busverbinding van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel

Vandaag
vanaf 7,99 €
Morgen
22-06
23-06
24-06
vanaf 6,99 €
25-06

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • FlixBus
  11:55
  Antwerpen - Station Antwerpen-Berchem
  Duur 0h 35m
  12:30
  Luchthaven Brüssel
  vanaf4,99 €
 • FlixBus
  23:59
  Antwerp - Koningin Astridplein
  Duur 0h 46m
  00:45
  Luchthaven Brüssel
  vanaf6,99 €
 • FlixBus
  10:45
  Antwerp - Koningin Astridplein
  Duur 0h 45m
  11:30
  Luchthaven Brüssel
  vanaf6,99 €

Bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Antwerpen al ingevoerd als je vertrekpunt en Luchthaven Brüssel als je bestemming. Als je pendeldienst in de tegenovergestelde richting zou moeten rijden, dus van Luchthaven Brüssel naar Antwerpen, klik dan gewoon op de pijltjes om de resultaten om te keren.
We hebben al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al wanneer je vanaf Luchthaven Brüssel terugkeert naar Antwerpen? Bekijk dan meteen de terugreis en selecteer gewoon de betreffende datum.
Reis je samen met anderen? Geef dan aan met hoeveel mensen meer en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door FlixBus voor 4,99 €, terwijl de snelste verbinding 0h 35m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt de zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen, zodat je ervoor kunt zorgen dat je je vlucht niet mist.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel ook informatie zien over andere vervoermiddelen, zoals treinen, carpoolen en vluchten.

Antwerpen en Luchthaven Brüssel: Alle busstations

Stations
Luchthaven Brüssel
Zaventem 8, 1934  Luchthaven Brüssel  (België)

Veelgestelde vragen over de busroute van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel

Hoeveel kost een busreis van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 4,99 € en duurt 0h 35m om Luchthaven Brüssel te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 4,99 € en 6,99 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Brüssel krijgt.

Hoeveel verbindingen van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Antwerpen - Luchthaven Brüssel door ongeveer 2 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?

De snelste pendeldienst van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel wordt aangeboden door FlixBus en duurt 0h 35m. Bustickets voor deze verbinding kosten 4,99 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?

De vroegste bus die op Luchthaven Brüssel aankomt vanuit Antwerpen vertrekt om 10:45. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?

De laatste bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel vertrekt om 23:59. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Antwerpen - Luchthaven Brüssel?

Reizigers kunnen per pendelbus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel met FlixBus. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?

Als je op zoek bent naar een directe pendeldienst van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel, vergelijkt CheckMyBus momenteel 1 directe busverbinding met de volgende maatschappij: FlixBus

Wat mag ik meenemen op de busroute van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Antwerpen - Luchthaven Brüssel. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een pendeldienst voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Antwerpen - Luchthaven Brüssel?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de pendelbus van Antwerpen naar Luchthaven Brüssel op je geplande reisdatum.

Busroutes vanuit Antwerpen en vanaf Luchthaven Brüssel

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.