Bus van Maastricht naar Luchthaven Brussel (BRU)

Bus Maastricht naar Luchthaven Brussel: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Stopover verbindingen van Maastricht en Luchthaven Brussel

Er zijn momenteel helaas geen rechtstreekse vluchten tussen Maastricht en Luchthaven Brussel. We hebben echter wel deze stopover-verbindingen tussen de twee plaatsen gevonden. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Alle busstations en haltes in Maastricht en Luchthaven Brussel

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Maastricht en Luchthaven Brussel.

Service en Comfort op de bus van Maastricht naar Luchthaven Brussel

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Maastricht naar Luchthaven Brussel? Of welke busmaatschappijen op de route Maastricht naar Luchthaven Brussel rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Maastricht naar Luchthaven Brussel bus

Hoeveel kost een busreis Maastricht - Luchthaven Brussel?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Luchthaven Brussel te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Maastricht naar Luchthaven Brussel te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Brussel krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Maastricht naar Luchthaven Brussel?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Maastricht - Luchthaven Brussel. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Maastricht naar Luchthaven Brussel?

De snelste bus van Maastricht naar Luchthaven Brussel wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Maastricht naar Luchthaven Brussel?

De vroegste bus die in Luchthaven Brussel aankomt vanaf Maastricht vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Maastricht naar Luchthaven Brussel?

De laatste bus van Maastricht naar Luchthaven Brussel vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Maastricht - Luchthaven Brussel?

Reizigers kunnen per bus van Maastricht naar Luchthaven Brussel met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Maastricht en Luchthaven Brussel?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Maastricht en Luchthaven Brussel bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Maastricht naar Luchthaven Brussel?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Maastricht - Luchthaven Brussel. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Maastricht - Luchthaven Brussel?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Maastricht naar Luchthaven Brussel op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Maastricht en Luchthaven Brussel

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Maastricht en vanaf Luchthaven Brussel. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.