Bus van Utrecht naar Maastricht

Bussen van Utrecht naar Maastricht: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Utrecht naar Maastricht

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 3 keer per dag met de bus reizen van Utrecht naar Maastricht met één klik! Boek je busticket van Utrecht naar Maastricht vanaf 14 €!

Goedkoopste busverbinding 14 €
Snelste bus 6h 30m
Vroegste bus 08:50
Laatste bus 17:10
Dagelijkse busverbindingen 3 Ø
Afstand 143,3 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Utrecht naar Maastricht

Elke dag, 3 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Utrecht voor Maastricht: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
zaterdag 02-03
zondag 03-03
maandag 04-03
dinsdag 05-03
woensdag 06-03
14 €
donderdag 07-03
14 €
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

De goedkoopste reistijd van Utrecht naar Maastricht

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Utrecht naar Maastricht, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 14 € is woensdag de goedkoopste dag voor een bus van Utrecht naar Maastricht. woensdag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 14 €.
Ochtend is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Utrecht naar Maastricht, met 14 €. Namiddag is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 16 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Utrecht naar Maastricht

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Utrecht naar Maastricht van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Utrecht naar Maastricht, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Utrecht naar Maastricht zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Utrecht naar Maastricht

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Utrecht naar Maastricht van verschillende busoperators zoals FlixBus voor de komende dagen.
 • FlixBus
  8h 5m
  08:50
  Utrecht
  Centraal Station
  16:55
  Maastricht
  Meerssenerweg
  FlixBus
  Economy
  vanaf 14 €
 • FlixBus
  9h 35m
  09:30
  Utrecht
  Centraal Station
  19:05
  Maastricht
  Meerssenerweg
  FlixBus
  Economy
  vanaf 15 €
 • FlixBus
  6h 30m
  15:50
  Utrecht
  Centraal Station
  22:20
  Maastricht
  Meerssenerweg
  FlixBus
  Economy
  vanaf 16 €
 • FlixBus
  6h 35m
  15:50
  Utrecht
  Centraal Station
  22:25
  Maastricht
  Meerssenerweg
  FlixBus
  Economy
  vanaf 20 €
 • FlixBus
  6h 45m
  17:10
  Utrecht
  Centraal Station
  23:55
  Maastricht
  Meerssenerweg
  FlixBus
  Economy
  vanaf 28 €

Frequentie van busverbindingen tussen Utrecht en Maastricht

Bekijk hier hoe vaak de verbindingen tussen Utrecht en Maastricht zijn, gedurende verschillende tijden en dagen van de week.
donderdag is de drukste dag, met meer dan 4 dagelijkse bussen van Utrecht naar Maastricht. woensdag heeft daarentegen de minste verbindingen, met slechts 2 dagelijkse bussen tussen Utrecht en Maastricht.
Het drukste moment van de dag is de Ochtend, met 3 bussen van Utrecht naar Maastricht, terwijl Ochtend de minste verbindingen ziet tussen Utrecht en Maastricht, met 3 biedt.

Alle busstations en haltes in Utrecht en Maastricht

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Utrecht en Maastricht.

Service en Comfort op de bus van Utrecht naar Maastricht

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Utrecht naar Maastricht? Of welke busmaatschappijen op de route Utrecht naar Maastricht rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Utrecht naar Maastricht bus

Hoeveel kost een busreis Utrecht - Maastricht?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 14 € en duurt 8h 5m om Maastricht te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Utrecht naar Maastricht te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 14 € en 28 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Maastricht krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Utrecht naar Maastricht?

Dagelijks rijden er ongeveer 3 bussen op de route Utrecht - Maastricht. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Utrecht naar Maastricht?

De snelste bus van Utrecht naar Maastricht wordt aangeboden door FlixBus en duurt 6h 30m. Bustickets voor deze verbinding kosten 16 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Utrecht naar Maastricht?

De vroegste bus die in Maastricht aankomt vanaf Utrecht vertrekt om 08:50. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Utrecht naar Maastricht?

De laatste bus van Utrecht naar Maastricht vertrekt om 17:10. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Utrecht - Maastricht?

Reizigers kunnen per bus van Utrecht naar Maastricht met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Utrecht en Maastricht?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Utrecht en Maastricht bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Utrecht naar Maastricht?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Utrecht - Maastricht. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Utrecht - Maastricht?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Utrecht naar Maastricht op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Utrecht naar Maastricht

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Utrecht en Maastricht

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Utrecht en vanaf Maastricht. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.