De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus van Rotterdam naar Utrecht vanaf

Vergelijk busaanbieders en vind de beste prijs met CheckMyBus
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Stopover verbindingen van Rotterdam en Utrecht

Er zijn momenteel helaas geen rechtstreekse vluchten tussen Rotterdam en Utrecht. We hebben echter wel deze stopover-verbindingen tussen de twee steden gevonden. Bekijk de aanbiedingen hieronder!

Goedkoopste busverbindingen van Rotterdam naar Utrecht

Elke dag, bussen van busmaatschappijen vertrekken Rotterdam voor Utrecht: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 12-06-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 10-06
dinsdag 11-06
woensdag 12-06
4 €
donderdag 13-06
vrijdag 14-06
zaterdag 15-06
zondag 16-06
maandag 17-06
dinsdag 18-06
woensdag 19-06
donderdag 20-06
vrijdag 21-06
zaterdag 22-06
zondag 23-06
maandag 24-06
dinsdag 25-06
woensdag 26-06
donderdag 27-06
vrijdag 28-06
zaterdag 29-06
zondag 30-06
maandag 01-07
dinsdag 02-07
woensdag 03-07
donderdag 04-07
vrijdag 05-07
zaterdag 06-07
zondag 07-07

Hoe geld te besparen bij het reizen van Rotterdam naar Utrecht

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Rotterdam naar Utrecht van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Rotterdam naar Utrecht, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Rotterdam naar Utrecht zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Rotterdam en Utrecht

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Rotterdam en Utrecht.

Service en Comfort op de bus van Rotterdam naar Utrecht

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Rotterdam naar Utrecht? Of welke busmaatschappijen op de route Rotterdam naar Utrecht rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Rotterdam naar Utrecht bus

Hoeveel kost een busreis Rotterdam - Utrecht?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Utrecht te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Rotterdam naar Utrecht te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Utrecht krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Rotterdam naar Utrecht?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Rotterdam - Utrecht. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Rotterdam naar Utrecht?

De snelste bus van Rotterdam naar Utrecht wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Rotterdam naar Utrecht?

De vroegste bus die in Utrecht aankomt vanaf Rotterdam vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Rotterdam naar Utrecht?

De laatste bus van Rotterdam naar Utrecht vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Rotterdam - Utrecht?

Reizigers kunnen per bus van Rotterdam naar Utrecht met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Rotterdam en Utrecht?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Rotterdam en Utrecht bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Rotterdam naar Utrecht?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Rotterdam - Utrecht. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Rotterdam - Utrecht?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Rotterdam naar Utrecht op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Rotterdam en Utrecht

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Rotterdam en vanaf Utrecht. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.