Bus van Breda naar Rotterdam

Bussen van Breda naar Rotterdam: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Breda naar Rotterdam? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Breda naar Rotterdam. Om te zoeken is één klik genoeg.
Wil je met de bus van Breda naar Rotterdam?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Breda en aankomen in Rotterdam en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals . Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Breda - Rotterdam. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Breda en Rotterdam, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Rotterdam, alternatieve bestemmingen vanuit Breda en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Rotterdam.

Bus van Breda naar Rotterdam: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Breda al ingesteld als je vertrekpunt en Rotterdam als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Rotterdam naar Breda.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Breda naar Rotterdam vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door voor 0,00 €, terwijl de snelste verbinding duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Breda - Rotterdam ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Breda naar Rotterdam!

Bushaltes in Breda en Rotterdam

Stations
Rotterdam - Capelsebrug Metrostation
Abram van Rijckevorselplein 34, 3065  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Centraal
Stationsplein , 3013 AJ  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Conradstraat Busstation
Conradstraat , 3013 AP  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Lombardijen
Spinozaweg , 3079  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Port of Rotterdam
Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Stadion Feijenoord
Van Zandvlietplein 1, 3077 AA  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Station Blaak
Blaak 1, 3011 GA  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Station Zuid
Rosebrug , 3071 SR  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Willemsplein
Zalmstraat 1, 3016 DW  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam - Zuidplein
Gooilandsingel 21, 3083  Rotterdam  (Nederland)
Rotterdam Centraal busstation
Rotterdam  (Nederland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Breda naar Rotterdam

Hoeveel kost een busreis Breda - Rotterdam?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Rotterdam te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Breda naar Rotterdam te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 0 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 0,00 € en 0,00 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Rotterdam krijgt.

Hoeveel verbindingen van Breda naar Rotterdam zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Breda - Rotterdam door ongeveer 0 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Breda naar Rotterdam?

De snelste bus van Breda naar Rotterdam wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten 0,00 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Breda naar Rotterdam?

De vroegste bus die in Rotterdam aankomt vanaf Breda vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Breda naar Rotterdam?

De laatste bus van Breda naar Rotterdam vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Breda - Rotterdam?

Reizigers kunnen per bus van Breda naar Rotterdam met . Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Breda naar Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Breda naar Rotterdam, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wat mag ik meenemen op de busroute van Breda naar Rotterdam?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Breda - Rotterdam. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Breda - Rotterdam?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Breda naar Rotterdam op je geplande reisdatum.

Vergelijk Breda en Rotterdam

Breda
167.673
Rotterdam
0,60 Miljoen
4,82 €
7,10 €
Breda
Rotterdam
Een taxirit is in Breda 33% goedkoper dan in Rotterdam.
3,72 €
3,00 €
Breda
Rotterdam
Een buskaartje is in Breda 20% duurder dan in Rotterdam.
4,25 €
4,00 €
Breda
Rotterdam
Een groot glas bier is in Breda 6% duurder dan in Rotterdam.
1,50 €
0,86 €
Breda
Rotterdam
Een flesje water is in Breda 43% duurder dan in Rotterdam.
8,50 €
8,00 €
Breda
Rotterdam
Een hoofdgerecht is in Breda 6% duurder dan in Rotterdam.

Busroutes vanuit Breda en Rotterdam

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.