Bus van Breda naar Utrecht

Bussen van Breda naar Utrecht: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Breda naar Utrecht

Vergelijk alle providers zoals BlaBlaCar Bus die 1 keer per dag met de bus reizen van Breda naar Utrecht met één klik! Boek je busticket van Breda naar Utrecht vanaf 7,99 €!

Goedkoopste busverbinding 7,99 €
Snelste bus 1h 0m
Vroegste bus 03:45
Laatste bus 03:45
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 61,2 km
Busbedrijf BlaBlaCar Bus

Goedkoopste busverbindingen van Breda naar Utrecht

Elke dag, 1 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Breda voor Utrecht: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
zaterdag 16-12
zondag 17-12
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
zondag 24-12
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
zaterdag 30-12
zondag 31-12

Hoe geld te besparen bij het reizen van Breda naar Utrecht

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Breda naar Utrecht van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Breda naar Utrecht, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Breda naar Utrecht zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Breda en Utrecht

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Breda en Utrecht.

Stations
Centraal Busstation
Hazeldonk - Shell Gas Station
Stations
Centraal Busstation
Jaarbeursplein 19,
Daalsesingel
Graadt van Roggenweg
Maliebaan
Moskeeplein Busstation
Westraven P+R
Griffioenlaan 1,
Wolfgang Pauliweg

Service en Comfort op de bus van Breda naar Utrecht

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Breda naar Utrecht? Of welke busmaatschappijen op de route Breda naar Utrecht rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Breda naar Utrecht bus

Hoeveel kost een busreis Breda - Utrecht?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 7,99 € en duurt 1h 0m om Utrecht te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Breda naar Utrecht te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 7,99 € en 7,99 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Utrecht krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Breda naar Utrecht?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Breda - Utrecht. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Breda naar Utrecht?

De snelste bus van Breda naar Utrecht wordt aangeboden door BlaBlaCar Bus en duurt 1h 0m. Bustickets voor deze verbinding kosten 7,99 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Breda naar Utrecht?

De vroegste bus die in Utrecht aankomt vanaf Breda vertrekt om 03:45. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Breda naar Utrecht?

De laatste bus van Breda naar Utrecht vertrekt om 03:45. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Breda - Utrecht?

Reizigers kunnen per bus van Breda naar Utrecht met BlaBlaCar Bus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Breda en Utrecht?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Breda en Utrecht bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: BlaBlaCar Bus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Breda naar Utrecht?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Breda - Utrecht. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Breda - Utrecht?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Breda naar Utrecht op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Breda en Utrecht

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Breda en vanaf Utrecht. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.