Met de bus kriskras door België ...en daarbuiten

Vind en vergelijk alle busmaatschappijen op CheckMyBus
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Brussel Met drie officiële talen, een intrigerende culturele traditie en een ligging in het centrum van Europa, is België een vakantiebestemming waar je niet zomaar omheen kunt. Het is de thuisbasis van diverse organisaties zoals de Europese Unie en de NAVO, dus het Koninkrijk België speelt een internationale rol van betekenis – dit wordt verder versterkt door de belangrijke rol in historische gebeurtenissen zoals de slag bij Waterloo. Reden genoeg voor een uitstapje naar de middeleeuwse steden als Gent of Brugge en de moderne metropolen zoals Brussel dat op ieders bucketlist zou moeten staan.
Brussel moet je hebben bezocht als je naar België reist. Met de vele beroemde bezienswaardigheden, zoals het Koninklijk paleis, de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, het Atomium en Manneken Pis is de hoofdstad van België tevens de meest bezochte plek van België. Liefhebbers van middeleeuwse architectuur kunnen kun hart ophalen in Brugge, een van 's werelds best bewaard gebleven historische steden en tevens geclassificeerd als Werelderfgoed van de UNESCO. Maar België heeft meer te bieden, zoals de Lakenhal in Gent, de klokkentoren van Namen of de kathedraal van Turnhout. Als je een ontspannen avond wilt doorbrengen na alle bezienswaardigheden, raden we je een aan klein barretje op te zoeken en te genieten van een uniek Belgisch biertje of een stuk Belgische chocolade.
Omdat België in het hart van Europa ligt, is het vinden van een geschikte busverbinding niet bepaald moeilijk. Busverbindingen worden aangeboden door busmaatschappijen als Flibco en FlixBus waardoor je België makkelijk kunt bezoeken op een klein budget. CheckMyBus helpt je om de beste aanbiedingen te vinden voor je persoonlijke busreis naar België.

Favoriete buslijnen in België

De steden met de meeste busverbindingen in België

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.