Bus naar Kortrijk

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Kortrijk

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Kortrijk
 • FlixBus
  06:40
  Kortrijk
  Duur 4h 15m
  10:55
  Amsterdam - Sloterdijk
  vanaf14,99 €

Voordelige treinkaartjes vanuit Kortrijk
 • SNCB
  06:13
  Kortrijk
  Duur 1h 38m
  07:51
  Luchthaven Brüssel Charleroi
  vanaf18,00 €
 • SNCB
  04:58
  Kortrijk
  Duur 1h 18m
  06:16
  Antwerpen
  vanaf18,00 €
151 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
14,99 € Voordelige bus
Feitjes over Kortrijk
België
73.879
Je wilt met de bus naar Kortrijk reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Kortrijk en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Kortrijk voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Kortrijk, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Kortrijk.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Kortrijk wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Kortrijk terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Kortrijk kunt reizen.

Alle bushaltes in Kortrijk

Stations
Kortrijk
Kortrijk (België)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Kortrijk

Populaire luchthavenshuttles

Steden in de omgeving van Kortrijk waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Kortrijk zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Brussel, Lille of Roubaix, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Kortrijk met Tourcoing, Mons, La Louvière en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.