FlixBus: Alle informatie over bussen en bestemmingen

Ontdek meer over de buslijnen van FlixBus en de voorzieningen van de bussen

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
FlixBusFlixBus GmbH werd in 2011 opgericht in München en is ondertussen uitgegroeid tot de grootste busmaatschappijen van Duitsland. Op dit moment rijden de groene bussen naar 2362 steden in Duitsland en de buurlanden. In totaal zijn dat ongeveer 458582 busverbindingen in de dienstregeling van FlixBus. Tips: Maak gebruik van de aanbiedingen und vroegboekakties! Als je een fiets wilt meenemen, wordt daarvoor € 9 extra in rekening gebracht. 2 grote stuks bagage zijn gratis, voor ieder aanvullend stuk bagage wordt € 5 gerekend.

Fusie tussen FlixBus en MeinFernbus:

Op 7 januari 2015 zijn de busmaatschappijen FlixBus en MeinFernbus gefuseerd en vormen samen één bedrijf. De geboekte tickets bij de beide maatschappijen zonder beperkingen geldig.

Informatie over de voorzieningen in de bus en de service van de busmaatschappij FlixBus

gratis
niet gratis

546 Beoordelingen voor FlixBus

Beoordeling in Nederland
2.0
2
5 Ster
4 Ster
3 Ster
2 Ster
1 Sterren
Beoordeling internationaal
544
5 Ster
4 Ster
3 Ster
2 Ster
1 Sterren
Nieuwste beoordeling in Nederland

Johan, 11-7-2017
Wie denkt binnen Nederland goedkoop en vlug te kunnen reizen met Flixbus ... Wie denkt binnen Nederland goedkoop en vlug te kunnen reizen met Flixbus komt van de koude kermis thuis! Eindeloze vertragingen, als de bus al komt opdagen. De reiziger mag zelf de hoge extra reiskosten betalen voor vervangend vervoer. Chauffeurs van Flixbus vinden rijtijden-wet en hun pauzes véél belangrijker dan op tijd op de bestemming aankomen. Klantenservice is een lachtertje, die reageren niet eens op een klacht of restitutie-verzoek. Doe jezelf een plezier en geef iets meer uit, voor een aktie-treinkaartje van een drogist bijv. of regel iets via Blablacar. Je bespaart jezelf een hoop ergernissen!!

Beoordelingen voor FlixBus in Nederland

Johan, 11-7-2017

Wie denkt binnen Nederland goedkoop en vlug te kunnen reizen met Flixbus komt van de koude kermis thuis! Eindeloze vertragingen, als de bus al komt opdagen. De reiziger mag zelf de hoge extra reiskost ... Wie denkt binnen Nederland goedkoop en vlug te kunnen reizen met Flixbus komt van de koude kermis thuis! Eindeloze vertragingen, als de bus al komt opdagen. De reiziger mag zelf de hoge extra reiskosten betalen voor vervangend vervoer. Chauffeurs van Flixbus vinden rijtijden-wet en hun pauzes véél belangrijker dan op tijd op de bestemming aankomen. Klantenservice is een lachtertje, die reageren niet eens op een klacht of restitutie-verzoek. Doe jezelf een plezier en geef iets meer uit, voor een aktie-treinkaartje van een drogist bijv. of regel iets via Blablacar. Je bespaart jezelf een hoop ergernissen!!


Jan Derk Kruse, 12-5-2017

Hallo, nee ik ben niet tevreden. Ik dacht te boeken vanaf Airport Bremen (dat stond ook boven aan de boekingspagina!), ik moet nu zien dat ik tijdig bij Bremen Centraal Station kom. Kom namelijk om ... Hallo, nee ik ben niet tevreden. Ik dacht te boeken vanaf Airport Bremen (dat stond ook boven aan de boekingspagina!), ik moet nu zien dat ik tijdig bij Bremen Centraal Station kom. Kom namelijk om 12.10 op Airport Bremen aan.

Je e-mailadres blijft geheim. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

Hartelijk dank voor je antwoord. Je commentaar wordt gecontroleerd voordat het wordt geplaatst.

FlixBus nu beoordelen!

Beste gebruiker, jouw beoordeling is belangrijk voor ons! Schrijf ons je mening over de aanbieder en laat andere klanten lezen wat jouw ervaringen zijn. Blijf wel eerlijk met je commentaar en let op de netiquette.

Je e-mailadres blijft geheim. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *


Hartelijk dank voor je beoordeling Je commentaar wordt gecontroleerd voordat het wordt geplaatst.
Je kunt maar één beoordeling per dag versturen.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.