Bus van Den Haag naar Antwerpen

Bussen van Den Haag naar Antwerpen: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Den Haag naar Antwerpen? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Den Haag naar Antwerpen. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Den Haag → Antwerpen

Goedkoopste busverbinding9,99 €
Snelste bus1h 45m
Vroegste bus02:30
Laatste bus15:00
Dagelijkse busverbindingen2 Ø
Afstand94,9 km
BusbedrijfFlixBus, CROATIA BUS d.o.o., Eurolines Germany
Ben je op zoek naar een bus van Den Haag naar Antwerpen​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Den Haag naar Antwerpen vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Eurolines Germany, CROATIA BUS d.o.o. of FlixBus. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Antwerpen vanuit Den Haag bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Den Haag en Antwerpen zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Antwerpen je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Den Haag, evenals populaire pendeldiensten vanuit Antwerpen.

De goedkoopste busverbinding van Den Haag naar Antwerpen

Vandaag
Morgen
vanaf 44,00 €
22-06
23-06
24-06
25-06
vanaf 64,00 €

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • FlixBus
  10:00
  Den Haag - HTM Busstation
  Duur 2h 20m
  12:20
  Antwerp - Koningin Astridplein
  vanaf9,99 €
 • CROATIA BUS d.o.o.
  02:30
  Den Haag - HTM Busstation
  Duur 1h 45m
  04:15
  Antwerp - Koningin Astridplein
  vanaf14,00 €
 • Eurolines Germany
  15:00
  Den Haag - HTM Busstation
  Duur 19h 20m
  10:20
  Antwerpen - Van Stralenstraat
  vanaf44,00 €

Bus Den Haag → Antwerpen: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Den Haag en aankomt in Antwerpen. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Den Haag? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Antwerpen naar Den Haag selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Den Haag naar Antwerpen vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. FlixBus biedt de goedkoopste tickets voor 7,99 € en de snelste verbinding duurt 1h 45m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Den Haag en aankomen in Antwerpen. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Den Haag naar Antwerpen!

Bushaltes in Den Haag en Antwerpen

Stations
Antwerp - Koningin Astridplein
Koningin Astridplein 1-35, 2018   Antwerpen  (België)
Antwerpen - Centraal
Koningin Astridplein 27, 2018  Antwerpen  (België)
Antwerpen - Ekeren
Antwerpen  (België)
Antwerpen - Hotel Crowne Plaza
Gerard le Grellelaan 10, 2020  Antwerpen  (België)
Antwerpen - Luchtbal
2170  Antwerpen  (België)
Antwerpen - Noorderdokken
Antwerpen  (België)
Antwerpen - Plantinkaai
Plantinkaai 19, 2000  Antwerpen  (België)
Antwerpen - Station Antwerpen-Berchem
Borsbeeksebrug , 2600  Antwerpen  (België)
Antwerpen - Van Stralenstraat
Van Stralenstraat , 2060  Antwerpen  (België)
Antwerpen - Zuid
2018  Antwerpen  (België)

Bus van Den Haag naar Antwerpen: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Den Haag naar Antwerpen?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 9,99 € en het duurt 2h 35m om Antwerpen te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Den Haag naar Antwerpen te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 3 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 7,99 € tot 44,00 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Antwerpen krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Den Haag naar Antwerpen?

Elke dag wordt de busroute van Den Haag naar Antwerpen aangeboden door ongeveer 2 verbindingen. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Den Haag - Antwerpen?

CROATIA BUS d.o.o. biedt de snelste bus van Den Haag naar Antwerpen, en dit kan 1h 45m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 14,00 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Den Haag naar Antwerpen?

Voor de busroute Den Haag - Antwerpen vergelijkt onze zoekmachine momenteel 1 directe busverbinding met de volgende maatschappij: Eurolines Germany, CROATIA BUS d.o.o. en FlixBus

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Den Haag - Antwerpen?

De vroegste bus naar Antwerpen vertrekt vanuit Den Haag om 02:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Den Haag - Antwerpen?

De laatste busreis van Den Haag naar Antwerpen vertrekt om 15:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Den Haag - Antwerpen?

Passagiers kunnen voor de busroute Den Haag - Antwerpen kiezen uit diverse vervoerders, zoals Eurolines Germany, CROATIA BUS d.o.o. en FlixBus. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Den Haag naar Antwerpen?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Den Haag - Antwerpen. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Den Haag naar Antwerpen?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Den Haag naar Antwerpen op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Den Haag en Antwerpen

5,67 €
5,75 €
Den Haag
Antwerpen
Een taxirit is in Den Haag 2% goedkoper dan in Antwerpen.
3,50 €
3,00 €
Den Haag
Antwerpen
Een buskaartje is in Den Haag 15% duurder dan in Antwerpen.
4,00 €
3,55 €
Den Haag
Antwerpen
Een groot glas bier is in Den Haag 12% duurder dan in Antwerpen.
0,95 €
0,98 €
Den Haag
Antwerpen
Een flesje water is in Den Haag 4% goedkoper dan in Antwerpen.
9,10 €
15,06 €
Den Haag
Antwerpen
Een hoofdgerecht is in Den Haag 40% goedkoper dan in Antwerpen.

Busroutes vanuit Den Haag en Antwerpen

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.