Bus naar Den Haag

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Den Haag

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Den Haag
 • FlixBus
  10:15
  Luchthaven Amsterdam Schiphol
  Duur 0h 40m
  10:55
  Den Haag - HTM Busstation
  vanaf4,99 €
 • FlixBus
  14:10
  Nijmegen
  Duur 2h 15m
  16:25
  Den Haag - HTM Busstation
  vanaf6,99 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Den Haag die je gewoonlijk vindt?
 • BlaBlaCar Bus
  22:15
  Amsterdam - Sloterdijk
  Duur 0h 40m
  22:55
  Den Haag - Centraal Station
  vanaf3,99 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 02-10-2021
1185 Busverbindingen
4 Halteplaats
11 Busmaatschappij
4,99 € Voordelige bus
Feitjes over Den Haag
Nederland
474.292
Euro
Je wilt met de bus naar Den Haag reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Den Haag en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Den Haag voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Den Haag, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Den Haag.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Den Haag wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Den Haag terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Den Haag kunt reizen.

Alle bushaltes in Den Haag

Stations
Den Haag
Den Haag (Nederland)
Den Haag - Centraal Station
Den Haag (Nederland)
Den Haag - HTM Busstation
Laan van Meerdervoort , Den Haag (Nederland)
Den Haag - Prins Bernhard Viaduct busplatform
Prins Bernhardviaduct , Den Haag (Nederland)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Den Haag

Steden in de omgeving van Den Haag waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Den Haag zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Rotterdam, Tilburg of Breda, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Den Haag met Lisse, Bergen op Zoom, Delft en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Amsterdam Schiphol. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

Alle busverbindingen van en naar Den Haag

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.