Bus van Amsterdam naar Den Haag

Bussen van Amsterdam naar Den Haag: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Amsterdam naar Den Haag? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Amsterdam naar Den Haag. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Amsterdam naar Den Haag

Goedkoopste busverbinding3,99 €
Snelste bus0h 45m
Vroegste bus02:50
Laatste bus02:50
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand52,4 km
BusbedrijfFlixBus, BlaBlaCar Bus, CROATIA BUS d.o.o.
Wil je met de bus van Amsterdam naar Den Haag?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Amsterdam en aankomen in Den Haag en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals FlixBus, BlaBlaCar Bus of CROATIA BUS d.o.o.. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Amsterdam - Den Haag. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Amsterdam en Den Haag, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Den Haag, alternatieve bestemmingen vanuit Amsterdam en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Den Haag.

De goedkoopste busverbinding van Amsterdam naar Den Haag

Vandaag
vanaf 9,99 €
Morgen
vanaf 4,99 €
17-10
vanaf 5,99 €
18-10
vanaf 4,99 €
19-10
20-10

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • FlixBus
  02:50
  Amsterdam - Sloterdijk
  Duur 0h 45m
  03:35
  Den Haag - HTM Busstation
  vanaf3,99 €

Wat zijn de goedkoopste bussen van Amsterdam naar Den Haag die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Amsterdam naar Den Haag verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • BlaBlaCar Bus
  22:15
  Amsterdam - Sloterdijk
  Duur 0h 40m
  22:55
  Den Haag - Centraal Station
  vanaf3,99 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 11-10-2021
 • CROATIA BUS d.o.o.
  01:30
  Amsterdam - Sloterdijk
  Duur 1h 0m
  02:30
  Den Haag - HTM Busstation
  vanaf7,00 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 15-09-2021

Bus van Amsterdam naar Den Haag: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Amsterdam al ingesteld als je vertrekpunt en Den Haag als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Den Haag naar Amsterdam.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Amsterdam naar Den Haag vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door FlixBus voor 2,99 €, terwijl de snelste verbinding 0h 45m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Amsterdam - Den Haag ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Amsterdam naar Den Haag!

Bushaltes in Amsterdam en Den Haag

Stations
Den Haag
Den Haag  (Nederland)
Den Haag - Centraal Station
Den Haag  (Nederland)
Den Haag - HTM Busstation
Laan van Meerdervoort , Den Haag  (Nederland)
Den Haag - Prins Bernhard Viaduct busplatform
Prins Bernhardviaduct , Den Haag  (Nederland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Amsterdam naar Den Haag

Hoeveel kost een busreis Amsterdam - Den Haag?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 3,99 € en duurt 1h 10m om Den Haag te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Amsterdam naar Den Haag te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 3 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 2,99 € en 7,00 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Den Haag krijgt.

Hoeveel verbindingen van Amsterdam naar Den Haag zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Amsterdam - Den Haag door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Amsterdam naar Den Haag?

De snelste bus van Amsterdam naar Den Haag wordt aangeboden door BlaBlaCar Bus en duurt 0h 45m. Bustickets voor deze verbinding kosten 3,99 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Amsterdam naar Den Haag?

De vroegste bus die in Den Haag aankomt vanaf Amsterdam vertrekt om 02:50. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Amsterdam naar Den Haag?

De laatste bus van Amsterdam naar Den Haag vertrekt om 02:50. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Amsterdam - Den Haag?

Reizigers kunnen per bus van Amsterdam naar Den Haag met FlixBus, BlaBlaCar Bus en CROATIA BUS d.o.o.. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Amsterdam naar Den Haag?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Amsterdam naar Den Haag, vergelijkt CheckMyBus momenteel 4 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus

Wat mag ik meenemen op de busroute van Amsterdam naar Den Haag?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Amsterdam - Den Haag. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Amsterdam - Den Haag?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Amsterdam naar Den Haag op je geplande reisdatum.

Vergelijk Amsterdam en Den Haag

Amsterdam
0,74 Miljoen
Den Haag
474.292
5,90 €
5,67 €
Amsterdam
Den Haag
Een taxirit is in Amsterdam 4% duurder dan in Den Haag.
2,90 €
3,50 €
Amsterdam
Den Haag
Een buskaartje is in Amsterdam 18% goedkoper dan in Den Haag.
4,50 €
4,00 €
Amsterdam
Den Haag
Een groot glas bier is in Amsterdam 12% duurder dan in Den Haag.
0,96 €
0,95 €
Amsterdam
Den Haag
Een flesje water is in Amsterdam 2% duurder dan in Den Haag.
9,46 €
9,10 €
Amsterdam
Den Haag
Een hoofdgerecht is in Amsterdam 4% duurder dan in Den Haag.

Busroutes vanuit Amsterdam en Den Haag

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.