Bus van Luchthaven Eindhoven (EIN) naar Antwerpen

Bus Antwerpen naar Luchthaven Eindhoven: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Luchthaven Eindhoven (EIN) naar Antwerpen

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 1 keer per dag met de bus reizen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen met één klik! Boek je busticket van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen vanaf 6 €!

Goedkoopste busverbinding 6 €
Snelste bus 1h 15m
Vroegste bus 10:40
Laatste bus 10:40
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 73,2 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen

Elke dag, 1 pendelbussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Luchthaven Eindhoven voor Antwerpen: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
zaterdag 02-03
zondag 03-03
maandag 04-03
dinsdag 05-03
woensdag 06-03
donderdag 07-03
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

Hoe geld te besparen bij het reizen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen

Andere busmaatschappijen die gewoonlijk beschikbaar zijn voor de Luchthaven Eindhoven - Antwerpen route

Busdienstregelingen veranderen voortdurend. De volgende aanbiedingen zijn niet meer beschikbaar voor bussen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen, maar kunnen in de toekomst terugkomen. Houd ze in de gaten!

 • FlixBus
  1h 15m
  10:40
  Luchthaven Eindhoven
  11:55
  Antwerpen
  FlixBus
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 26-08-2023
  Economy
  vanaf 6 €

Alle busstations en haltes in Luchthaven Eindhoven en Antwerpen

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Luchthaven Eindhoven en Antwerpen.

Service en Comfort op de bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen? Of welke busmaatschappijen op de route Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen bus

Hoeveel kost een busreis Luchthaven Eindhoven - Antwerpen?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 6 € en duurt 1h 15m om Antwerpen te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 6 € en 6 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Antwerpen krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Luchthaven Eindhoven - Antwerpen. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen?

De snelste bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen wordt aangeboden door FlixBus en duurt 1h 15m. Bustickets voor deze verbinding kosten 6 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen?

De vroegste bus die in Antwerpen aankomt vanaf Luchthaven Eindhoven vertrekt om 10:40. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen?

De laatste bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen vertrekt om 10:40. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Luchthaven Eindhoven - Antwerpen?

Reizigers kunnen per bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Luchthaven Eindhoven en Antwerpen?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Luchthaven Eindhoven en Antwerpen bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Eindhoven - Antwerpen. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Luchthaven Eindhoven - Antwerpen?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Luchthaven Eindhoven naar Antwerpen op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Luchthaven Eindhoven en Antwerpen

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Luchthaven Eindhoven en vanaf Antwerpen. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.