Bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven (EIN)

Bus Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven (EIN)

Vergelijk alle providers zoals Hermes Openbaar Vervoer B.V. die 1330 keer per dag met de bus reizen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven met één klik! Boek je busticket van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven vanaf 5 €!

Goedkoopste busverbinding 5 €
Snelste bus 0h 3m
Vroegste bus 00:09
Laatste bus 23:56
Dagelijkse busverbindingen 1330 Ø
Afstand 6,1 km
Busbedrijf Hermes Openbaar Vervoer B.V.

Goedkoopste busverbindingen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Elke dag, 1330 pendelbussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Eindhoven voor Luchthaven Eindhoven: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
5 €
vrijdag 01-03
5 €
zaterdag 02-03
5 €
zondag 03-03
5 €
maandag 04-03
5 €
dinsdag 05-03
5 €
woensdag 06-03
5 €
donderdag 07-03
5 €
vrijdag 08-03
5 €
zaterdag 09-03
5 €
zondag 10-03
5 €
maandag 11-03
5 €
dinsdag 12-03
5 €
woensdag 13-03
5 €
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
5 €
zaterdag 16-03
5 €
zondag 17-03
5 €
maandag 18-03
5 €
dinsdag 19-03
5 €
woensdag 20-03
5 €
donderdag 21-03
5 €
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
5 €
zondag 24-03

De goedkoopste reistijd van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 5 € is donderdag de goedkoopste dag voor een bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven. maandag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 5 €.
Ochtend is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven, met 5 €. Ochtend is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 5 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven van verschillende busoperators zoals Hermes Openbaar Vervoer B.V. voor de komende dagen.
 • Hermes Openbaar Vervoer B.V.
  0h 22m
  00:09
  Eindhoven
  Centraal Busstation
  00:31
  Luchthaven Eindhoven
  Luchthaven Eindhoven
  Hermes Openbaar Vervoer B.V.
  Economy
  vanaf 5 €
 • Hermes Openbaar Vervoer B.V.
  0h 22m
  00:09
  Eindhoven
  00:31
  Luchthaven Eindhoven
  Hermes Openbaar Vervoer B.V.
  Economy
  vanaf 6 €

Frequentie van busverbindingen tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven

Bekijk hier hoe vaak de verbindingen tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven zijn, gedurende verschillende tijden en dagen van de week.
vrijdag is de drukste dag, met meer dan 1811 dagelijkse bussen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven. zaterdag heeft daarentegen de minste verbindingen, met slechts 839 dagelijkse bussen tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven.
Het drukste moment van de dag is de Ochtend, met 4077 bussen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven, terwijl Nacht de minste verbindingen ziet tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven, met 409 biedt.

De populairste busmaatschappijen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Dit zijn de meest geboekte busmaatschappijen tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven van onze gebruikers.

Alle busstations en haltes in Eindhoven en Luchthaven Eindhoven

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Eindhoven en Luchthaven Eindhoven.

Service en Comfort op de bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven? Of welke busmaatschappijen op de route Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven bus

Hoeveel kost een busreis Eindhoven - Luchthaven Eindhoven?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 5 € en duurt 0h 22m om Luchthaven Eindhoven te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 5 € en 6 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Eindhoven krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven?

Dagelijks rijden er ongeveer 1330 bussen op de route Eindhoven - Luchthaven Eindhoven. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven?

De snelste bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven wordt aangeboden door Hermes Openbaar Vervoer B.V. en duurt 0h 3m. Bustickets voor deze verbinding kosten 6 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste pendelbus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven?

De vroegste bus die in Luchthaven Eindhoven aankomt vanaf Eindhoven vertrekt om 00:09. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste pendelbus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven?

De laatste bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven vertrekt om 23:56. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Eindhoven - Luchthaven Eindhoven?

Reizigers kunnen per bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven met Hermes Openbaar Vervoer B.V.. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: Hermes Openbaar Vervoer B.V..

Wat mag ik meenemen op de busroute van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Eindhoven - Luchthaven Eindhoven. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Eindhoven - Luchthaven Eindhoven?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Eindhoven en Luchthaven Eindhoven

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Eindhoven en vanaf Luchthaven Eindhoven. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.