De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus naar Namur

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Namur
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar Namuru

Zoek je een goedkope bus naar Namur? Vergelijk de 1 busmaatschappijen naar Namur en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle 12 busstations in Namur, reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de 1 dagelijkse bussen naar Namur.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-namur", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land België
Busverbindingen 1
Halteplaats 12
Voordelige bus 9 €
Populairste Busmaatschappij
FlixBus

Voordelige bustickets naar Namur

 • FlixBus
  2h 45m
  20:10
  Antwerpen
  Van Stralenstraat
  22:55
  Namur
  Centraal Station
  FlixBus
  Economy
  9 €
 • FlixBus
  2h 45m
  20:10
  Antwerpen
  Van Stralenstraat
  22:55
  Namur
  Centraal Station
  FlixBus
  Economy
  10 €
 • FlixBus
  6h 20m
  22:00
  Mulhouse
  Centraal Busstation
  04:20
  Namur
  Centraal Station
  FlixBus
  Economy
  31 €

Goedkoop carpoolen naar Namur

 • BlaBlaCar
  0h 30m
  19:40
  Luchthaven Brüssel Charleroi
  20:10
  Namur
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 4 €
 • BlaBlaCar
  0h 30m
  19:30
  Luchthaven Brüssel Charleroi
  20:00
  Namur
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 5 €
 • BlaBlaCar
  0h 30m
  20:30
  Luchthaven Brüssel Charleroi
  21:00
  Namur
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 6 €
 • BlaBlaCar
  0h 40m
  11:50
  Luchthaven Brüssel Charleroi
  12:30
  Namur
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 8 €
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Namur voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Namur, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Namur.

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Namur wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Namur terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Namur kunt reizen.

Alle bushaltes in Namur

Veelgestelde vragen over de busroute naar Namur

Is er een rechtstreekse busverbinding naar Namur?

Of er een directe busverbinding is naar Namur hangt af van de stad waar je vandaan reist. Voer daarom gewoon je vertrekplaats in onze zoekopdracht in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar Namur. Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat kan ik meenemen op mijn busreis naar Namur?

Afhankelijk van met welke aanbieder je naar Namur reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om te weten te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoeken om een bus te vinden die voor jouw geplande reisdatum het beste bij jouw behoeften past.

Welke uitrusting en voorzieningen heeft de bus naar Namur?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste bussen hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi aan boord. Diensten, zoals Wi-Fi en Toilet, zijn vaak gratis. Sommige busaanbieders bieden ook extra diensten aan tegen betaling, zoals Drankjes en Snacks. Je kunt het beste onze zoeken gebruiken om precieze informatie te krijgen over de voorzieningen en diensten die beschikbaar zijn in de bus naar Namur op je geplande reisdatum.

Welke bushaltes zijn er in Namur?

Er zijn in totaal 12 bushaltes in Namur. De meeste bussen stoppen bij Centraal Station. Bekijk onze kaart van Namur om de bushalte te vinden die het beste bij je past.

Welke busmaatschappijen gaan er naar Namur?

Er zijn 1 busaanbieders die naar Namur gaan: FlixBus.

Hoe vind ik de beste busdeals naar Namur?

Vind de beste ticketdeals naar Namur gemakkelijk met CheckMyBus. Voer gewoon je beginstad en reisdatum in onze zoeken en begin met zoeken. Vervolgens kun je de resultaten filteren op basis van je behoeften of sorteren op prijs of reistijd.

Hoeveel kan ik besparen door bussen te vergelijken met Namur?

Hoeveel je kunt besparen hangt af van de stad van waaruit je naar Namur reist. Meestal kun je meer besparen door je ticket ver van tevoren te boeken. Om de goedkoopste aanbieding naar Namur te vinden, ga je naar onze zoeken, vul je vertrekplaats en reisdatum in, en begin dan te zoeken naar alle mogelijke opties.

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen vanaf Namur

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van Namur, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Luchthaven transfers van Namur

Steden in de omgeving van Namur waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Namur zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Brussel, Charleroi of Luik, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Namur met Maastricht, Leuven, Mons en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Brussel, Luchthaven Luik. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.