Bus naar Luchthaven Luik (LGG)

Vind de voordeligste bus naar Luchthaven Luik
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar Luchthaven Luiku

Zoek je een goedkope bus naar Luchthaven Luik? Vergelijk de 0 busmaatschappijen naar Luchthaven Luik en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle busstations in Luchthaven Luik, reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de dagelijkse bussen naar Luchthaven Luik.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-luik-luchthaven", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land België
Busverbindingen 0
Halteplaats 1
Op deze site hebben we bovendien de goedkoopste transfers naar Luchthaven Luik voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes op Luchthaven Luik, waardoor je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je de meest gezochte busverbindingennaar Luchthaven Luik.

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Luchthaven Luik wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Luchthaven Luik terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je naar Luchthaven Luik komt.

Alle bushaltes in Luchthaven Luik

Veelgestelde vragen over de busroute naar Luchthaven Luik

Wanneer vertrekt de bus naar Luchthaven Luik?

Welke tijd een shuttle aankomt naar Luchthaven Luik hangt af van de stad van waaruit je vertrekt. Voer daarom gewoon je gewenste bestemming in onze zoekmachine in om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Is er een rechtstreekse busverbinding naar Luchthaven Luik?

Of er een rechtstreekse busverbinding is naar Luchthaven Luik hangt af van de stad van waaruit je reist. Voer daarom gewoon je gewenste bestemming in onze zoekmachine in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar Luchthaven Luik. Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat mag ik meenemen op mijn busreis naar Luchthaven Luik?

Afhankelijk van met welke provider je naar Luchthaven Luik reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om erachter te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoekmachine om een bus te vinden die voor de geplande reisdatum het beste bij je past.

Welke uitrusting heeft de bus naar Luchthaven Luik?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste shuttles naar Luchthaven Luik hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi (meestal gratis). Daarnaast bieden sommige busaanbieders ook snacks en drankjes aan (meestal tegen betaling). Je kunt het beste onze zoekfunctie gebruiken om precieze informatie te krijgen over de uitrusting van de bus naar Luchthaven Luik op je geplande reisdatum.

Meer busbestemmingen

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.