Bus naar Leicester

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Leicester

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Leicester die je gewoonlijk vindt?
 • FlixBus
  15:05
  York - Coach Station
  Duur 3h 0m
  18:05
  Leicester - Fosse Park
  vanaf1,17 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 09-07-2021
282 Busverbindingen
4 Halteplaats
5 Busmaatschappij
1,17 € Voordelige bus
Feitjes over Leicester
Verenigd Koninkrijk
339.239
Britse Pond
Je wilt met de bus naar Leicester reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Leicester en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Leicester voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Leicester, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Leicester.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Leicester wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Leicester terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Leicester kunt reizen.

Alle bushaltes in Leicester

Stations
Leicester - Braunstone
Narborough Rd , LE3 2FU Leicester (Verenigd Koninkrijk)
Leicester - Fosse Park
Everard Way 7, Leicester (Verenigd Koninkrijk)
Leicester - St Margaret's Busstation
Gravel St 77, Leicester (Verenigd Koninkrijk)
Leicester - Train Station
London Rd , LE2 0QB Leicester (Verenigd Koninkrijk)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Leicester

Steden in de omgeving van Leicester waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Leicester zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Birmingham, Coventry of Wolverhampton, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Leicester met Nottingham, Derby, Dudley en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Birmingham, Luchthaven East Midlands. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.