Bus van en naar Bradford

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Bradford

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.609.781 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Bradford
 • 11:45
  12:20
  Leeds
  12 jun
  Bradford
  National ExpressNational Express
  vanaf1,67 €
 • 11:15
  19:15
  Warschau
  6 jun +1
  Bradford
  SindbadSindbad
  vanaf195,00 €
688 Busverbindingen
1 Halteplaat
6 Busmaatschappij
1,67 € Voordelige bus
Feitjes over Bradford
Verenigd Koninkrijk
299.310
Britse Pond
Je wilt met de bus van of naar Bradford reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Bradford en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Bradford voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Bradford, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Bradford.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Bradford wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Bradford terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Bradford kunt reizen.

Alle bushaltes in Bradford

Stations
Bridge St 2, Bradford (Verenigd Koninkrijk)

Wie Bradford bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Reisinformatie Bradford

Verkeer Bradford
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,89 €
Maandkaart61,20 €
Bus-en Tramgebruikers9,09 %
Trein-en metrogebruikers9,09 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,48 €
Taxi - mid-afstand6,98 €
Taxi - lange afstand15,73 €
Benzine1,23 €
Eten in Bradford
Restaurant of Café
Voordelig gerecht11,13 €
3-gangenmenu25,32 €
Kleine Cappuccino2,97 €
Bier (groot)3,89 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,67 €
Vleesgerecht2,75 €
Fles water1,00 €
Fles wijn (middensegment)7,79 €

Buslijnen Bradford: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Bradford, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Bradford waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Bradford zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Manchester, Leeds of Sheffield, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Bradford met Preston, York, Bolton en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Leeds Bradford - Luchthaven, Manchester Airport. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.