Bus naar Darlington

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Darlington

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Darlington
 • National Express
  03:15
  Doncaster
  Duur 1h 40m
  04:55
  Darlington
  vanaf14,03 €
69 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
9,59 € Voordelige bus
Feitjes over Darlington
Verenigd Koninkrijk
87.204
Britse Pond
Je wilt met de bus naar Darlington reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Darlington en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Darlington voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Darlington, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Darlington.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Darlington wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Darlington terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Darlington kunt reizen.

Alle bushaltes in Darlington

Stations
Darlington
Park Ln 14, DL1 5AE Darlington (Verenigd Koninkrijk)

Reisinformatie Darlington

Verkeer Darlington
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,75 €
Maandkaart99,38 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand3,51 €
Taxi - mid-afstand10,53 €
Taxi - lange afstand35,10 €
Eten in Darlington
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,35 €
Vleesgerecht0,35 €

Steden in de omgeving van Darlington waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Darlington zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Newcastle upon Tyne, Sunderland of Middlesbrough, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Darlington met Hartlepool, South Shields, Stockton-on-Tees en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.