Bus naar Chimbote

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Chimbote

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Chimbote
 • Civa
  17:49
  Huaura
  Duur 4h 34m
  22:23
  Chimbote Centraal busstation
  vanaf30,36 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Chimbote die je gewoonlijk vindt?
 • Movil Bus
  22:10
  Huaraz - Challwa
  Duur 5h 0m
  03:10
  Chimbote Centraal busstation
  vanaf14,53 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 25-07-2021
109 Busverbindingen
2 Halteplaats
3 Busmaatschappij
10,84 € Voordelige bus
Feitjes over Chimbote
Peru
316.966
Sol
Je wilt met de bus naar Chimbote reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Chimbote en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Chimbote voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Chimbote, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Chimbote.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Chimbote wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Chimbote terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Chimbote kunt reizen.

Alle bushaltes in Chimbote

Stations
Chimbote - Terminal Terrestre Nuevo Chimbote
Chimbote (Peru)
Chimbote Centraal busstation
Chimbote (Peru)

Steden in de omgeving van Chimbote waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Chimbote zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Trujillo, Huaraz of Cajamarca, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.