Bus naar Ica

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Ica

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Ica
 • Peru Bus
  06:30
  Lima
  Duur 5h 30m
  12:00
  Ica
  vanaf5,70 €
 • Oltursa
  09:45
  Paracas - Oltursa Agencia
  Duur 1h 30m
  11:15
  Ica - Terminal Oltursa
  vanaf6,69 €
 • Econociva
  17:00
  Arequipa, AR
  Duur 12h 25m
  05:25
  Ica
  vanaf13,68 €
 • Econociva
  10:00
  Cuzco
  Duur 16h 51m
  02:51
  Ica
  vanaf15,96 €
 • Oltursa
  13:00
  Tacna
  Duur 17h 30m
  06:30
  Ica, IC
  vanaf24,85 €
105 Busverbindingen
3 Halteplaats
3 Busmaatschappij
2,28 € Voordelige bus
Feitjes over Ica
Peru
246.844
Sol
Je wilt met de bus naar Ica reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Ica en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Ica voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Ica, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Ica.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Ica wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Ica terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Ica kunt reizen.

Alle bushaltes in Ica

Stations
Ayabaca 974, 11001 Ica (Peru)
Ica (Peru)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.