Bus naar Huaraz

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Huaraz

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Huaraz
 • Movil Bus
  22:38
  Chimbote Centraal busstation
  Duur 5h 50m
  04:28
  Huaraz - Challwa
  vanaf12,14 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Huaraz die je gewoonlijk vindt?
 • Transportes Línea
  21:45
  Trujillo
  Duur 8h 0m
  05:45
  Huaraz
  vanaf10,84 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 28-06-2021
107 Busverbindingen
3 Halteplaats
3 Busmaatschappij
10,84 € Voordelige bus
Feitjes over Huaraz
Peru
86.934
Sol
Je wilt met de bus naar Huaraz reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Huaraz en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Huaraz voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Huaraz, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Huaraz.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Huaraz wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Huaraz terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Huaraz kunt reizen.

Alle bushaltes in Huaraz

Stations
Huaraz - Challwa
Av. Pedro Villon , Huaraz (Peru)
Huaraz, AN
Huaraz (Peru)
Huaraz, El veloz
Psj. P. Atusparia , 02000 Huaraz (Peru)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.