Bus naar Chiclayo

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Chiclayo

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Chiclayo
 • Superciva
  18:00
  Chachapoyas, AM
  Duur 9h 26m
  03:26
  Chiclayo
  vanaf8,67 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Chiclayo die je gewoonlijk vindt?
 • Movil Bus
  22:30
  Jaén
  Duur 6h 0m
  04:30
  Chiclayo
  vanaf6,94 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 27-06-2021
116 Busverbindingen
3 Halteplaats
3 Busmaatschappij
5,42 € Voordelige bus
Feitjes over Chiclayo
Peru
0,58 Miljoen
Sol
Je wilt met de bus naar Chiclayo reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Chiclayo en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Chiclayo voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Chiclayo, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Chiclayo.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Chiclayo wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Chiclayo terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Chiclayo kunt reizen.

Alle bushaltes in Chiclayo

Stations
Chiclayo
Chiclayo (Peru)
Chiclayo - Terminal Bolognesi
Chiclayo (Peru)
Chiclayo - Terminal Plaza Norte
Avenida Augusto B Leguia , 5174 Chiclayo (Peru)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.