Bus naar Sullana

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Sullana

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Sullana
 • Civa
  08:10
  Piura
  Duur 0h 40m
  08:50
  Sullana Centraal busstation
  vanaf5,42 €
 • Civa
  09:10
  Zorritos
  Duur 3h 20m
  12:30
  Sullana Centraal busstation
  vanaf5,42 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Sullana die je gewoonlijk vindt?
 • Superciva
  12:30
  Tumbes
  Duur 4h 55m
  17:25
  Sullana
  vanaf19,52 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 24-06-2021
103 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
5,42 € Voordelige bus
Feitjes over Sullana
Peru
160.789
Sol
Je wilt met de bus naar Sullana reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Sullana en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Sullana voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Sullana, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Sullana.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Sullana wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Sullana terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Sullana kunt reizen.

Alle bushaltes in Sullana

Stations
Sullana Centraal busstation
Sullana (Peru)

Steden in de omgeving van Sullana waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Sullana zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Piura, Talara of Máncora, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Sullana met Paita, Chulucanas, PI, Luchthaven Piura en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.