Bus naar Trujillo

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Trujillo

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Trujillo
 • Movil Bus
  22:20
  Huaraz - Challwa
  Duur 7h 50m
  06:10
  Trujillo Centraal busstation
  vanaf8,05 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Trujillo die je gewoonlijk vindt?
 • Civa
  19:50
  Lima, LP
  Duur 10h 44m
  06:34
  Trujillo Centraal busstation
  vanaf10,32 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 23-06-2021
85 Busverbindingen
3 Halteplaats
4 Busmaatschappij
8,05 € Voordelige bus
Feitjes over Trujillo
Peru
0,75 Miljoen
Sol
Je wilt met de bus naar Trujillo reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Trujillo en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Trujillo voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Trujillo, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Trujillo.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Trujillo wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Trujillo terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Trujillo kunt reizen.

Alle bushaltes in Trujillo

Stations
Trujillo
Trujillo (Peru)
Trujillo - Av América Sur
Trujillo (Peru)
Trujillo Centraal busstation
Trujillo (Peru)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.