Bus van en naar Swindon

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Swindon

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.602.729 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Swindon
 • 09:05
  11:40
  Swindon
  7 jun
  Londen
  National ExpressNational Express
  vanaf6,69 €
408 Busverbindingen
7 Halteplaats
6 Busmaatschappij
6,69 € Voordelige bus
Feitjes over Swindon
Verenigd Koninkrijk
155.432
Britse Pond
Je wilt met de bus van of naar Swindon reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Swindon en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Swindon voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Swindon, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Swindon.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Swindon wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Swindon terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Swindon kunt reizen.

Alle bushaltes in Swindon

Stations
New Bridge Square , SN1 Swindon (Verenigd Koninkrijk)
Marlborough Road , SN3 6AQ Swindon (Verenigd Koninkrijk)
Marlborough Road , SN3 6NL Swindon (Verenigd Koninkrijk)
Gt. Western Way  , SN5 Swindon (Verenigd Koninkrijk)
Queen's Drive , SN3 Swindon (Verenigd Koninkrijk)
Swindon (Verenigd Koninkrijk)
A420 Oxford Road , SN3 4HP Swindon (Verenigd Koninkrijk)

Wie Swindon bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Reisinformatie Swindon

Verkeer Swindon
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,34 €
Maandkaart83,61 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand7,25 €
Taxi - mid-afstand11,71 €
Taxi - lange afstand27,32 €
Benzine1,20 €
Eten in Swindon
Restaurant of Café
Voordelig gerecht14,50 €
3-gangenmenu27,88 €
Kleine Cappuccino2,51 €
Bier (groot)3,90 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,76 €
Vleesgerecht2,96 €
Fles water0,71 €
Fles wijn (middensegment)8,08 €

Buslijnen Swindon: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Swindon, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Swindon waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Swindon zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Reading, Gloucester of Cheltenham, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Swindon met Bath, High Wycombe, Aldershot en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Bristol Airport, Farnborough Luchthaven. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.