De beste busprijzen van 5000+ bedrijven!

Bus naar San Pedro del Pinatar

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar San Pedro del Pinatar
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Alles over bussen naar San Pedro del Pinataru

Zoek je een goedkope bus naar San Pedro del Pinatar? Vergelijk de 2 busmaatschappijen naar San Pedro del Pinatar en bekijk vertrek- en aankomsttijden, alle 2 busstations in San Pedro del Pinatar, reistijden en natuurlijk de beste prijzen voor de 9 dagelijkse bussen naar San Pedro del Pinatar.
const setTime = () => { LocalTime.SetCurrentTimeInUserLocale("time-in-san-pedro-del-pinatar", 2); }; // Update the time every second window.setInterval(setTime, 1000);
Lokale tijd
Land Spanje
Valuta Euro
Busverbindingen 9
Halteplaats 2
Voordelige bus 3 €
Populairste Busmaatschappij
BAMALSA

Voordelige bustickets naar San Pedro del Pinatar

 • BAM
  0h 50m
  08:05
  Torrevieja
  Centraal Busstation
  08:55
  San Pedro del Pinatar
  Busstation
  BAM
  Economy
  3 €
 • BAM
  1h 10m
  07:45
  Guardamar de la Segura
  Centraal busstation
  08:55
  San Pedro del Pinatar
  Busstation
  BAM
  Economy
  4 €
 • BAM
  1h 40m
  07:15
  Luchthaven Alicante/Elche
  08:55
  San Pedro del Pinatar
  BAM
  Economy
  6 €
 • BAM
  1h 55m
  07:00
  Alicante
  Busstation
  08:55
  San Pedro del Pinatar
  Busstation
  BAM
  Economy
  8 €
 • ALSA
  7h 50m
  08:45
  Luchthaven Adolfo-Suárez Madrid-Barajas
  Luchthaven Madrid - T4
  16:35
  San Pedro del Pinatar
  Busstation
  ALSA
  Economy
  44 €

Voordelige treinkaartjes naar San Pedro del Pinatar

 • Renfe
  2h 8m
  18:49
  Alicante
  20:57
  San Pedro del Pinatar
  Renfe
  Economy
  vanaf 13 €
 • Renfe
  4h 37m
  18:51
  Valencia
  23:28
  San Pedro del Pinatar
  Renfe
  First Class
  vanaf 16 €
 • Renfe
  2h 14m
  21:14
  Alicante
  23:28
  San Pedro del Pinatar
  Renfe
  Economy
  vanaf 26 €
 • Renfe
  2h 14m
  21:14
  Alicante
  23:28
  San Pedro del Pinatar
  Renfe
  First Class
  vanaf 35 €

Goedkoop carpoolen naar San Pedro del Pinatar

 • BlaBlaCar
  0h 50m
  14:50
  Luchthaven Alicante/Elche
  15:40
  San Pedro del Pinatar
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 4 €
 • BlaBlaCar
  0h 50m
  14:10
  Luchthaven Alicante/Elche
  15:00
  San Pedro del Pinatar
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 6 €
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar San Pedro del Pinatar voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in San Pedro del Pinatar, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar San Pedro del Pinatar.

Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar San Pedro del Pinatar wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit San Pedro del Pinatar terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum. Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar San Pedro del Pinatar kunt reizen.

Alle bushaltes in San Pedro del Pinatar

Veelgestelde vragen over de busroute naar San Pedro del Pinatar

Is er een rechtstreekse busverbinding naar San Pedro del Pinatar?

Of er een directe busverbinding is naar San Pedro del Pinatar hangt af van de stad waar je vandaan reist. Voer daarom gewoon je vertrekplaats in onze zoekopdracht in om uit te vinden of er een directe busverbinding is naar San Pedro del Pinatar. Houd er in dit verband rekening mee dat er, afhankelijk van de reisdatum, minder directe verbindingen kunnen zijn.

Wat kan ik meenemen op mijn busreis naar San Pedro del Pinatar?

Afhankelijk van met welke aanbieder je naar San Pedro del Pinatar reist, kan het variëren wat je mee mag nemen. Om te weten te komen of je bijvoorbeeld je fiets, snowboard of ski's mee mag nemen, gebruik je gewoon onze zoeken om een bus te vinden die voor jouw geplande reisdatum het beste bij jouw behoeften past.

Welke uitrusting en voorzieningen heeft de bus naar San Pedro del Pinatar?

De uitrusting aan boord verschilt per aanbieder. De meeste bussen hebben nu airconditioning, stopcontacten en WiFi aan boord. Diensten, zoals Handbagage en Gratis Bagage, zijn vaak gratis. Sommige busaanbieders bieden ook extra diensten aan tegen betaling, zoals Drankjes en Grote bagage. Je kunt het beste onze zoeken gebruiken om precieze informatie te krijgen over de voorzieningen en diensten die beschikbaar zijn in de bus naar San Pedro del Pinatar op je geplande reisdatum.

Welke bushaltes zijn er in San Pedro del Pinatar?

Er zijn in totaal 2 bushaltes in San Pedro del Pinatar. De meeste bussen stoppen bij Busstation. Bekijk onze kaart van San Pedro del Pinatar om de bushalte te vinden die het beste bij je past.

Welke busmaatschappijen gaan er naar San Pedro del Pinatar?

Er zijn 2 busaanbieders die naar San Pedro del Pinatar gaan: BAM en ALSA.

Hoe vind ik de beste busdeals naar San Pedro del Pinatar?

Vind de beste ticketdeals naar San Pedro del Pinatar gemakkelijk met CheckMyBus. Voer gewoon je beginstad en reisdatum in onze zoeken en begin met zoeken. Vervolgens kun je de resultaten filteren op basis van je behoeften of sorteren op prijs of reistijd.

Hoeveel kan ik besparen door bussen te vergelijken met San Pedro del Pinatar?

Hoeveel je kunt besparen hangt af van de stad van waaruit je naar San Pedro del Pinatar reist. Meestal kun je meer besparen door je ticket ver van tevoren te boeken. Om de goedkoopste aanbieding naar San Pedro del Pinatar te vinden, ga je naar onze zoeken, vul je vertrekplaats en reisdatum in, en begin dan te zoeken naar alle mogelijke opties.

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen vanaf San Pedro del Pinatar

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van San Pedro del Pinatar, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Luchthaven transfers van San Pedro del Pinatar

Steden in de omgeving van San Pedro del Pinatar waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van San Pedro del Pinatar zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Murcia, Alicante of Elx, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die San Pedro del Pinatar met Cartagena (Murcia), Torrevieja, Orihuela en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Alicante/Elche. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.