Met de bus kriskras door Spanje ...en daarbuiten

Vind en vergelijk alle busmaatschappijen op CheckMyBus

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Madrid Zon, strand, verhalen, kunst en flamenco: Spanje biedt het allemaal, en nog veel meer. Dankzij de geschiedenis en de grote verscheidenheid aan landschappen en culturen is Spanje een land vol tegenstellingen: In de regio Andalusië vindt je brede zandstranden waar je kunt luieren of surfen naast sneeuwbedekte bergen met vele wintersportmogelijkheden. Daarnaast lokken historische steden zoals Granada met de wereldberoemde fort Alhambra op het Sabikah-plateau.
Voor stedentripjes vind je in Barcelona onder andere indrukwekkende werken van Antonio Gaudi en de Sagrada Familia en het Park Güell. In de hoofdstad Madrid lokken theaters, concerten en musea zoals het Prado, of het Museo Nacional Centro de Arte Reine Sofía. Hou je meer van moderne kunst, is het heel Europa beroemde Guggenheim Museum in Bilbao de juiste plek. Zoek je wat meer rust, is de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella misschien wat voor je. Jaarlijks maken vele duizenden pelgrims de tocht te voet of met de fiets om het vermeende graf van apostel Jakobus te bezoeken. Op culinair gebied weet Spanje met zijn mediterrane keuken te overtuigen, of dit nu gaat om de diverse tapas, Iberische ham, de Machego-kaas, met een Valenciaanse paella of een goed bord zeevruchten. Daar valt een fles topkwaliteit Spaanse wijn goed bij in de smaak.
Met de bus kunt u comfortabel en voor weinig geld naar, maar ook door heel Spanje reizen. Zo reis je met Eurolines van München naar Madrid of met de FlixBus van Keulen naar Barcelona. Met CheckMyBus de zoekmachine voor bussen, vind je vliegensvlug de perfecte bus voor je vakantie in Spanje.

Favoriete buslijnen in Spanje

Favoriete buslijnen van / naar Spanje

De steden met de meeste busverbindingen in Spanje

Overige haltes voor bussen in Spanje

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.