Bus naar Pitomaca

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Pitomaca

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Pitomaca. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Pitomaca evenals alternatief vervoer.
 • ÖBB
  05:18
  Nagykanizsa
  Duur 6h 3m
  11:21
  Wenen
  vanaf22,90 €
 • ÖBB
  17:18
  Nagykanizsa
  Duur 12h 23m
  05:41
  München
  vanaf85,50 €
205 Busverbindingen
2 Halteplaats
2 Busmaatschappij
22,90 € Voordelige bus
Feitjes over Pitomaca
Kroatië
5.740
Kroatische kuna
Je wilt met de bus naar Pitomaca reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Pitomaca en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Pitomaca voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Pitomaca, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Pitomaca.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Pitomaca wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Pitomaca terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Pitomaca kunt reizen.

Alle bushaltes in Pitomaca

Stations
Pitomaca (Kroatië)
Ulica Ljudevita Gaja 28, Pitomaca (Kroatië)

Reisinformatie Pitomaca

Verkeer Pitomaca
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,58 €
Maandkaart39,61 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand3,56 €
Taxi - mid-afstand5,40 €
Taxi - lange afstand11,84 €
Benzine1,25 €
Eten in Pitomaca
Restaurant of Café
Voordelig gerecht5,28 €
3-gangenmenu12,22 €
Kleine Cappuccino1,09 €
Bier (groot)1,58 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,54 €
Vleesgerecht2,21 €
Fles water0,84 €
Fles wijn (middensegment)3,96 €

Steden in de omgeving van Pitomaca waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Pitomaca zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Nagykanizsa, Varaždin of Bjelovar, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Pitomaca met Koprivnica, Požega, Čakovec en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.