Bus naar Zagreb

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Zagreb

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Zagreb
Lokale Tijd
CountryKroatië
Bevolking 0,70 Miljoen
ValutaKroatische kuna
Busverbindingen1383
Halteplaats14
Busmaatschappij9
Voordelige Bus0,72 €
Je wilt met de bus naar Zagreb reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Zagreb en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Zagreb voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Zagreb, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Zagreb.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Zagreb wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Zagreb terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Zagreb kunt reizen.

Alle bushaltes in Zagreb

Stations
Zagreb - Centraal station
Trg kralja Tomislava 12, 10000 Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Črnomerec
Črnomerec , 10000 Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Čulinec
10040 Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Dubrava
Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Gajnice
Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Klara
Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Kustošija
Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Maksimir
10000 Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Podsused
Aleja Bologne , 10000 Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Remetinec
Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Trnava
10040 Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Vrapče
Zagreb (Kroatië)
Zagreb - Zapadni Kolodvor
Trg Francuske republike 13A, 10000 Zagreb (Kroatië)
Zagreb Centraal busstation
Avenija Marina Držića 4, 10000 Zagreb (Kroatië)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Zagreb

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Zagreb, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Zagreb waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Zagreb zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Sesvete, Karlovac of Varaždin, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Zagreb met Bjelovar, Koprivnica, Novo Mesto en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.