Bus naar Nagykanizsa

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Nagykanizsa

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Nagykanizsa. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Nagykanizsa evenals alternatief vervoer.
 • Eurolines Germany
  19:45
  Varaždin - Busstation
  Duur 10h 30m
  06:15
  Neurenberg - Centraal Busstation
  vanaf59,00 €
22 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
7,99 € Voordelige bus
Feitjes over Nagykanizsa
Hongarije
50.823
Je wilt met de bus naar Nagykanizsa reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Nagykanizsa en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Nagykanizsa voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Nagykanizsa, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Nagykanizsa.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Nagykanizsa wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Nagykanizsa terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Nagykanizsa kunt reizen.

Alle bushaltes in Nagykanizsa

Stations
Nagykanizsa - Busstation
Erzsébet tér 10, 8800 Nagykanizsa (Hongarije)

Reisinformatie Nagykanizsa

Verkeer Nagykanizsa
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,47 €
Maandkaart36,65 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand2,34 €
Taxi - mid-afstand3,68 €
Taxi - lange afstand8,37 €
Benzine1,10 €
Eten in Nagykanizsa
Restaurant of Café
Voordelig gerecht6,00 €
3-gangenmenu9,99 €
Kleine Cappuccino1,23 €
Bier (groot)1,60 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,24 €
Vleesgerecht1,87 €
Fles water1,16 €
Fles wijn (middensegment)4,00 €

Steden in de omgeving van Nagykanizsa waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Nagykanizsa zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Varaždin, Bjelovar of Koprivnica, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Nagykanizsa met Keszthely, Čakovec, Virovitica en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.