Bus naar Paradores

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Paradores

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Paradores die je gewoonlijk vindt?
 • ALSA
  11:25
  Mata
  Duur 0h 57m
  12:22
  Paradores
  vanaf4,52 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 06-08-2021
169 Busverbindingen
2 Halteplaats
2 Busmaatschappij
4,52 € Voordelige bus
Feitjes over Paradores
Spanje
3.427
Euro
Je wilt met de bus naar Paradores reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Paradores en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Paradores voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Paradores, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Paradores.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Paradores wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Paradores terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Paradores kunt reizen.

Alle bushaltes in Paradores

Stations
Paradores
CL-629 , 09587 Paradores (Spanje)
Paradores De Mena
Carr. Paradores , 09587 Paradores (Spanje)

Reisinformatie Paradores

Verkeer Paradores
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,42 €
Maandkaart40,00 €
Trein-en metrogebruikers37,5 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand6,10 €
Taxi - mid-afstand10,30 €
Taxi - lange afstand25,00 €
Benzine1,24 €
Eten in Paradores
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu25,00 €
Kleine Cappuccino1,52 €
Bier (groot)3,00 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,97 €
Vleesgerecht3,18 €
Fles water0,83 €
Fles wijn (middensegment)4,50 €

Steden in de omgeving van Paradores waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Paradores zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Bilbao, Vitoria-Gasteiz of Santander, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Paradores met Baracaldo, La Montaña, Torrelavega en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Vitoria-Gasteiz, Luchthaven Santander. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.