Bus naar Mühldorf

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Mühldorf

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Mühldorf. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Mühldorf evenals alternatief vervoer.
 • GoOpti
  14:00
  Luchthaven Klagenfurt
  Duur 3h 45m
  17:45
  Venetië
  vanaf173,00 €
 • GoOpti
  14:00
  Luchthaven Klagenfurt
  Duur 3h 45m
  17:45
  Luchthaven Venetië
  vanaf173,00 €
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
173,00 € Voordelige bus
Feitjes over Mühldorf
Oostenrijk
17.654
Euro
Je wilt met de bus naar Mühldorf reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Mühldorf en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Mühldorf voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Mühldorf, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Mühldorf.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Mühldorf wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Mühldorf terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Mühldorf kunt reizen.

Alle bushaltes in Mühldorf

Stations
Mühldorf - Gasthof Hotel Winkler
Mühldorf 154, 9814 Mühldorf (Oostenrijk)

Steden in de omgeving van Mühldorf waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Mühldorf zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Klagenfurt, Villach of Landskron, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Mühldorf met Saalfelden am Steinernen Meer, Jesenice, Maishofen en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Klagenfurt. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.