Bus naar Villach

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Villach

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Villach die je gewoonlijk vindt?
 • FlixBus
  18:05
  Udine - Treinstation
  Duur 1h 45m
  19:50
  Villach - Busstation
  vanaf6,99 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 07-08-2021
767 Busverbindingen
3 Halteplaats
3 Busmaatschappij
7,99 € Voordelige bus
Feitjes over Villach
Oostenrijk
58.882
Euro
Je wilt met de bus naar Villach reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Villach en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Villach voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Villach, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Villach.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Villach wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Villach terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Villach kunt reizen.

Alle bushaltes in Villach

Stations
Villach - Busstation
Bahnhofplatz 5a, 9500 Villach (Oostenrijk)
Villach Centraal station/Treinstation
Villach (Oostenrijk)
Villach Warmbad Bahnhof
Villach (Oostenrijk)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Villach

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Villach, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.
Populaire luchthavenshuttles

Steden in de omgeving van Villach waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Villach zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Ljubljana, Udine of Klagenfurt, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Villach met Landskron, Wolfsberg, Jesenice en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Klagenfurt. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.