Bus naar Klagenfurt

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Klagenfurt

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Klagenfurt
 • ÖBB
  06:40
  Ferlach
  Duur 0h 38m
  07:18
  Klagenfurt
  vanaf6,40 €
 • ÖBB
  06:11
  Krumpendorf
  Duur 0h 3m
  06:14
  Klagenfurt
  vanaf2,30 €
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Klagenfurt die je gewoonlijk vindt?
 • FlixBus
  23:59
  Bled - Busstation
  Duur 1h 11m
  01:10
  Klagenfurt - Bus-/Centraal station
  vanaf6,99 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 27-06-2021

Voordelige treinkaartjes naar Klagenfurt
 • ÖBB
  06:40
  Ferlach
  Duur 0h 38m
  07:18
  Klagenfurt
  vanaf6,40 €
 • ÖBB
  06:11
  Krumpendorf
  Duur 0h 3m
  06:14
  Klagenfurt
  vanaf2,30 €
454 Busverbindingen
5 Halteplaats
1 Busmaatschappij
2,30 € Voordelige bus
Feitjes over Klagenfurt
Oostenrijk
90.610
Euro
Je wilt met de bus naar Klagenfurt reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Klagenfurt en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Klagenfurt voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Klagenfurt, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Klagenfurt.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Klagenfurt wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Klagenfurt terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Klagenfurt kunt reizen.

Alle bushaltes in Klagenfurt

Stations
Klagenfurt
Klagenfurt (Oostenrijk)
Klagenfurt - Bus-/Centraal station
Bahnhofsplatz , 9020 Klagenfurt (Oostenrijk)
Klagenfurt - West
Klagenfurt (Oostenrijk)
Klagenfurt Centraal station/Treinstation
Klagenfurt (Oostenrijk)
Klagenfurt Süd
Klagenfurt (Oostenrijk)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Klagenfurt

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Klagenfurt, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Klagenfurt waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Klagenfurt zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Ljubljana, Villach of Landskron, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Klagenfurt met Wolfsberg, Jesenice, Faak am See en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Klagenfurt. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.