Bus naar Landskron

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Landskron

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Landskron. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Landskron evenals alternatief vervoer.
 • Union Ivkoni
  00:15
  Ljubljana
  Duur 1h 15m
  01:30
  Triëst
  vanaf8,59 €
 • ÖBB
  07:25
  Ljubljana
  Duur 2h 12m
  09:37
  Klagenfurt
  vanaf9,90 €
 • ÖBB
  08:05
  Ljubljana
  Duur 3h 15m
  11:20
  Graz
  vanaf9,90 €
0 Busverbindingen
2 Halteplaats
0 Busmaatschappij
7,99 € Voordelige bus
Feitjes over Landskron
Oostenrijk
58.882
Euro
Je wilt met de bus naar Landskron reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Landskron en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Landskron voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Landskron, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Landskron.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Landskron wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Landskron terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Landskron kunt reizen.

Alle bushaltes in Landskron

Stations
Landskron - Hauptschule
Hauptschulstraße 3, 9523 Landskron (Oostenrijk)
Villach Landskron
Landskron (Oostenrijk)

Steden in de omgeving van Landskron waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Landskron zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Ljubljana, Udine of Klagenfurt, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Landskron met Villach, Wolfsberg, Jesenice en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Klagenfurt. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.