Bus naar Mérida

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Mérida

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Mérida
Lokale Tijd
Country Spanje
Bevolking 56.395
Valuta Euro
Busverbindingen 1237
Halteplaats 3
Busmaatschappij 8
Voordelige Bus 1,65 €
Je wilt met de bus naar Mérida reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Mérida en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Mérida voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Mérida, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Mérida.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Mérida wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Mérida terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Mérida kunt reizen.

Alle bushaltes in Mérida

Stations
Mérida
Calle Méjico 22, 06800  Mérida  (Spanje)
Merida Busstation
Avenida De La Libertad , 06800  Mérida  (Spanje)
Mérida Centraal station/Treinstation
Mérida  (Spanje)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Mérida

Steden in de omgeving van Mérida waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Mérida zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Badajoz, Cáceres‎‎ (ES) of Don Benito, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Mérida met Zafra, Montijo (ES), Campo Maior (PT) en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.