Bus naar Malta (AT)

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Malta (AT)

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Malta (AT). In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Malta (AT) evenals alternatief vervoer.
 • GoOpti
  14:00
  Luchthaven Klagenfurt
  Duur 3h 45m
  17:45
  Venetië
  vanaf173,00 €
 • GoOpti
  14:00
  Luchthaven Klagenfurt
  Duur 3h 45m
  17:45
  Luchthaven Venetië
  vanaf173,00 €
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
173,00 € Voordelige bus
Feitjes over Malta (AT)
Oostenrijk
2.043
Euro
Je wilt met de bus naar Malta (AT) reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Malta (AT) en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Malta (AT) voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Malta (AT), zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Malta (AT).
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Malta (AT) wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Malta (AT) terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Malta (AT) kunt reizen.

Alle bushaltes in Malta (AT)

Stations
Malta - Malteinerhof
Malta 39, 9854 Malta (AT) (Oostenrijk)

Steden in de omgeving van Malta (AT) waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Malta (AT) zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Klagenfurt, Villach of Landskron, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Malta (AT) met Saalfelden am Steinernen Meer, Jesenice, Maishofen en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Klagenfurt. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.