Bus naar Genève

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Genève

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Genève
Lokale Tijd
Country Zwitserland
Bevolking 198.979
Valuta Zwitserse Franken
Busverbindingen 1875
Halteplaats 14
Busmaatschappij 14
Voordelige Bus 3,99 €
Je wilt met de bus naar Genève reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Genève en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Genève voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Genève, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Genève.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Genève wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Genève terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Genève kunt reizen.

Alle bushaltes in Genève

Stations
Genève
1205  Genève  (Zwitserland)
Genève - Centraal busstation
Place Dorcière 5, 1201  Genève  (Zwitserland)
Genève - Centraal station
Place de Cornavin , 1201  Genève  (Zwitserland)
Genève - Chambésy
Genève  (Zwitserland)
Genève - Charmilles
1203  Genève  (Zwitserland)
Genève - Étoile
Carrefour de l'Etoile 1, 1211  Genève  (Zwitserland)
Genève - Métropole
Place de la Métropole , 1204  Genève  (Zwitserland)
Genève - Mont Blanc
1201  Genève  (Zwitserland)
Genève - Place des Eaux-Vives
Rue du Rhône , 1207   Genève  (Zwitserland)
Genève - Plage
Quai Gustave-Ador, 1207 Genève, Switzerland , 1207  Genève  (Zwitserland)
Genève - Rive
1204  Genève  (Zwitserland)
Genève - Sécheron
Genève  (Zwitserland)
Genève - Seujet
Genève  (Zwitserland)
Genève - Terrassière
1207  Genève  (Zwitserland)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Genève

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Genève, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.
Populaire luchthavenshuttles

Steden in de omgeving van Genève waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Genève zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Lausanne, Chambery of Annecy, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Genève met Thonon-les-Bains, Annemasse, Aix-les-Bains en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Genève. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.