Bus naar Chambery

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Chambery

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Chambery
 • BlaBlaCar Bus
  22:00
  Le Mans
  Duur 13h 55m
  11:55
  Chambery - Place de la Gare
  vanaf41,98 €
1137 Busverbindingen
7 Halteplaats
8 Busmaatschappij
5,99 € Voordelige bus
Feitjes over Chambery
Frankrijk
61.640
Euro
Je wilt met de bus naar Chambery reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Chambery en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Chambery voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Chambery, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Chambery.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Chambery wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Chambery terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Chambery kunt reizen.

Alle bushaltes in Chambery

Stations
Chambery
Quai du Jeu de Paume , 73000 Chambery (Frankrijk)
Chambéry - Altibus
Ave. de la Houille Blanche 926, 73000 Chambery (Frankrijk)
Chambéry - Carrefour Chambéry Chamnord
Carrefour Drive, Centre Commercial Chamnord, Ave. des Landiers 1097, 73000 Chambery (Frankrijk)
Chambery - Challes Les Eaux
Chambery (Frankrijk)
Chambery - Place de la Gare
Place de la Gare 144-214, 73000  Chambery (Frankrijk)
Chambéry - Pont des Chèvres
73000 Chambery (Frankrijk)
Chambery-Savoie - Luchthaven
 Route de l'Aéroport , 73420 Chambery (Frankrijk)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Chambery

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Chambery, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.
Populaire luchthavenshuttles

Steden in de omgeving van Chambery waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Chambery zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Grenoble, Annecy of Annemasse, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Chambery met Aix-les-Bains, Voiron, Meyrin en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Genève, Luchthaven Lyon St. Exupery. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.