Bus naar Perpignan

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Perpignan

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Perpignan
 • FlixBus
  09:15
  Luchthaven Girona–Costa Brava
  Duur 1h 20m
  10:35
  Perpignan - Centraal station
  vanaf6,99 €

Voordelige treinkaartjes naar Perpignan
 • SNCF
  07:35
  Narbonne
  Duur 0h 42m
  08:17
  Perpignan
  vanaf1,00 €
 • SNCF
  07:18
  Toulouse
  Duur 2h 32m
  09:50
  Perpignan
  vanaf1,00 €
1084 Busverbindingen
3 Halteplaats
6 Busmaatschappij
1,00 € Voordelige bus
Feitjes over Perpignan
Frankrijk
110.706
Euro
Je wilt met de bus naar Perpignan reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Perpignan en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Perpignan voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Perpignan, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Perpignan.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Perpignan wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Perpignan terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Perpignan kunt reizen.

Alle bushaltes in Perpignan

Stations
Perpignan
Boulevard Saint Assiscle 12, 66000 Perpignan (Frankrijk)
Perpignan - Centraal station
Boulevard Saint-Assiscle 11-15, 66000  Perpignan (Frankrijk)
Perpignan - E15
Perpignan (Frankrijk)

Meer busbestemmingen

Reisinformatie Perpignan

Verkeer Perpignan
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,20 €
Eten in Perpignan
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,36 €
Vleesgerecht0,36 €

De meest gezochte busverbindingen van en naar Perpignan

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Perpignan, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Perpignan waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Perpignan zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Béziers, Narbonne of Carcassonne, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Perpignan met Figueras, Roses, Mata en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Carcassonne. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.