Bus naar Galdakao

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Galdakao

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Galdakao. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Galdakao evenals alternatief vervoer.
 • ALSA
  09:14
  El Berrón
  Duur 0h 36m
  09:50
  Bilbao - Castrejana
  vanaf2,59 €
 • ALSA
  11:00
  Bilbao - Busstation (Termibus)
  Duur 1h 3m
  12:03
  El Berrón
  vanaf3,16 €
 • ALSA
  08:10
  Laredo
  Duur 0h 50m
  09:00
  Bilbao - Busstation (Termibus)
  vanaf3,73 €
23 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
1,90 € Voordelige bus
Feitjes over Galdakao
Spanje
29.226
Euro
Je wilt met de bus naar Galdakao reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Galdakao en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Galdakao voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Galdakao, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Galdakao.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Galdakao wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Galdakao terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Galdakao kunt reizen.

Alle bushaltes in Galdakao

Stations
Galdakao
Galdakao (Spanje)
Galdakao - Arrigoriaga
Paseo Urgoiti Kalea 6, 48480 Galdakao (Spanje)

Reisinformatie Galdakao

Verkeer Galdakao
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,42 €
Maandkaart40,00 €
Trein-en metrogebruikers37,5 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand6,10 €
Taxi - mid-afstand10,30 €
Taxi - lange afstand25,00 €
Benzine1,24 €
Eten in Galdakao
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu25,00 €
Kleine Cappuccino1,52 €
Bier (groot)3,00 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,97 €
Vleesgerecht3,18 €
Fles water0,83 €
Fles wijn (middensegment)4,50 €

Steden in de omgeving van Galdakao waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Galdakao zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Bilbao, Zarautz of Tarrueza, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Galdakao met Pasai Antxo, Heras, Lemoa en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Vitoria-Gasteiz. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.