Bus van Bremen naar Drachten

Bussen van Bremen naar Drachten: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Bremen naar Drachten

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Bremen naar Drachten van verschillende busoperators zoals FlixBus voor de komende dagen.
vandaag
morgen
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
vanaf 14 €
maandag
vanaf 9 €

Goedkoopste busreizen zondag

Prijzen zijn voor enkele reis en één persoon
 • FlixBus
  3h 40m
  06:05
  Bremen
  Busstation
  09:45
  Drachten
  Bushalte
  FlixBus
  Economy
  14 €
 • FlixBus
  3h 40m
  10:05
  Bremen
  Busstation
  13:45
  Drachten
  Bushalte
  FlixBus
  Economy
  16 €
 • FlixBus
  3h 10m
  13:35
  Bremen
  Busstation
  16:45
  Drachten
  Bushalte
  FlixBus
  Economy
  25 €

Goedkoopste busreizen maandag

Prijzen zijn voor enkele reis en één persoon
 • FlixBus
  3h 40m
  10:05
  Bremen
  Busstation
  13:45
  Drachten
  Bushalte
  FlixBus
  Economy
  9 €
 • FlixBus
  3h 10m
  13:35
  Bremen
  Busstation
  16:45
  Drachten
  Bushalte
  FlixBus
  Economy
  9 €
 • FlixBus
  3h 40m
  06:05
  Bremen
  Busstation
  09:45
  Drachten
  Bushalte
  FlixBus
  Economy
  12 €

Frequentie van busverbindingen tussen Bremen en Drachten

Bekijk hier hoe vaak de verbindingen tussen Bremen en Drachten zijn, gedurende verschillende tijden en dagen van de week.
maandag is de drukste dag, met meer dan 3 dagelijkse bussen van Bremen naar Drachten. maandag heeft daarentegen de minste verbindingen, met slechts 3 dagelijkse bussen tussen Bremen en Drachten.
Het drukste moment van de dag is de Ochtend, met 4 bussen van Bremen naar Drachten, terwijl Namiddag de minste verbindingen ziet tussen Bremen en Drachten, met 2 biedt.

Feiten over bussen van Bremen naar Drachten

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 3 keer per dag met de bus reizen van Bremen naar Drachten met één klik! Boek je busticket van Bremen naar Drachten vanaf 9 €!

Goedkoopste busverbinding 9 €
Snelste bus 3h 10m
Vroegste bus 06:05
Laatste bus 13:35
Dagelijkse busverbindingen 3 Ø
Afstand 183,2 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Bremen naar Drachten

Elke dag, 3 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Bremen voor Drachten: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 16-04-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 15-04
dinsdag 16-04
woensdag 17-04
donderdag 18-04
vrijdag 19-04
zaterdag 20-04
zondag 21-04
14 €
maandag 22-04
9 €
dinsdag 23-04
woensdag 24-04
donderdag 25-04
vrijdag 26-04
zaterdag 27-04
zondag 28-04
maandag 29-04
dinsdag 30-04
woensdag 01-05
donderdag 02-05
vrijdag 03-05
zaterdag 04-05
zondag 05-05
maandag 06-05
dinsdag 07-05
woensdag 08-05
donderdag 09-05
vrijdag 10-05
zaterdag 11-05
zondag 12-05

De goedkoopste reistijd van Bremen naar Drachten

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Bremen naar Drachten, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 9 € is maandag de goedkoopste dag voor een bus van Bremen naar Drachten. zondag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 14 €.
Ochtend is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Bremen naar Drachten, met 9 €. Ochtend is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 9 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Bremen naar Drachten

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Bremen naar Drachten van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Bremen naar Drachten, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Bremen naar Drachten zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Bremen en Drachten

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Bremen en Drachten.

Service en Comfort op de bus van Bremen naar Drachten

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Bremen naar Drachten? Of welke busmaatschappijen op de route Bremen naar Drachten rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Bremen naar Drachten bus

Hoeveel kost een busreis Bremen - Drachten?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 9 € en duurt 3h 40m om Drachten te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Bremen naar Drachten te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 9 € en 25 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Drachten krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Bremen naar Drachten?

Dagelijks rijden er ongeveer 3 bussen op de route Bremen - Drachten. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Bremen naar Drachten?

De snelste bus van Bremen naar Drachten wordt aangeboden door FlixBus en duurt 3h 10m. Bustickets voor deze verbinding kosten 9 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Bremen naar Drachten?

De vroegste bus die in Drachten aankomt vanaf Bremen vertrekt om 06:05. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Bremen naar Drachten?

De laatste bus van Bremen naar Drachten vertrekt om 13:35. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Bremen - Drachten?

Reizigers kunnen per bus van Bremen naar Drachten met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Bremen en Drachten?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Bremen en Drachten bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Bremen naar Drachten?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Bremen - Drachten. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Bremen - Drachten?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Bremen naar Drachten op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Bremen naar Drachten

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Bremen en Drachten

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Bremen en vanaf Drachten. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.