Bus van Groningen naar Bremen

Bussen van Groningen naar Bremen: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Groningen naar Bremen

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 6 keer per dag met de bus reizen van Groningen naar Bremen met één klik! Boek je busticket van Groningen naar Bremen vanaf 11 €!

Goedkoopste busverbinding 11 €
Snelste bus 2h 15m
Vroegste bus 01:30
Laatste bus 21:55
Dagelijkse busverbindingen 6 Ø
Afstand 149,9 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Groningen naar Bremen

Elke dag, 6 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Groningen voor Bremen: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
zaterdag 02-03
17 €
zondag 03-03
maandag 04-03
13 €
dinsdag 05-03
woensdag 06-03
11 €
donderdag 07-03
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
13 €
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

De goedkoopste reistijd van Groningen naar Bremen

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Groningen naar Bremen, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 11 € is woensdag de goedkoopste dag voor een bus van Groningen naar Bremen. maandag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 13 €.
Nacht is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Groningen naar Bremen, met 11 €. Namiddag is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 13 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Groningen naar Bremen

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Groningen naar Bremen van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Groningen naar Bremen, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Groningen naar Bremen zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Groningen naar Bremen

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Groningen naar Bremen van verschillende busoperators zoals FlixBus voor de komende dagen.
 • FlixBus
  2h 15m
  04:15
  Groningen
  Centraal Station
  06:30
  Bremen
  Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 11 €
 • FlixBus
  2h 15m
  04:15
  Groningen
  Centraal Station
  06:30
  Bremen
  Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 13 €
 • FlixBus
  2h 20m
  01:30
  Groningen
  Centraal Station
  03:50
  Bremen
  Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 17 €
 • FlixBus
  2h 15m
  04:15
  Groningen
  Centraal Station
  06:30
  Bremen
  Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 22 €
 • FlixBus
  2h 40m
  12:30
  Groningen
  Centraal Station
  15:10
  Bremen
  Busstation
  FlixBus
  Economy
  vanaf 33 €

Frequentie van busverbindingen tussen Groningen en Bremen

Bekijk hier hoe vaak de verbindingen tussen Groningen en Bremen zijn, gedurende verschillende tijden en dagen van de week.
zaterdag is de drukste dag, met meer dan 7 dagelijkse bussen van Groningen naar Bremen. woensdag heeft daarentegen de minste verbindingen, met slechts 5 dagelijkse bussen tussen Groningen en Bremen.
Het drukste moment van de dag is de Namiddag, met 6 bussen van Groningen naar Bremen, terwijl Ochtend de minste verbindingen ziet tussen Groningen en Bremen, met 2 biedt.

De populairste busmaatschappijen van Groningen naar Bremen

Dit zijn de meest geboekte busmaatschappijen tussen Groningen en Bremen van onze gebruikers.

Alle busstations en haltes in Groningen en Bremen

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Groningen en Bremen.

Service en Comfort op de bus van Groningen naar Bremen

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Groningen naar Bremen? Of welke busmaatschappijen op de route Groningen naar Bremen rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Groningen naar Bremen bus

Hoeveel kost een busreis Groningen - Bremen?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 11 € en duurt 2h 15m om Bremen te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Groningen naar Bremen te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 11 € en 33 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Bremen krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Groningen naar Bremen?

Dagelijks rijden er ongeveer 6 bussen op de route Groningen - Bremen. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Groningen naar Bremen?

De snelste bus van Groningen naar Bremen wordt aangeboden door FlixBus en duurt 2h 15m. Bustickets voor deze verbinding kosten 22 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Groningen naar Bremen?

De vroegste bus die in Bremen aankomt vanaf Groningen vertrekt om 01:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Groningen naar Bremen?

De laatste bus van Groningen naar Bremen vertrekt om 21:55. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Groningen - Bremen?

Reizigers kunnen per bus van Groningen naar Bremen met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Groningen en Bremen?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Groningen en Bremen bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Groningen naar Bremen?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Groningen - Bremen. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Groningen - Bremen?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Groningen naar Bremen op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Groningen naar Bremen

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Groningen en Bremen

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Groningen en vanaf Bremen. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.