Bus naar Bremen

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Bremen

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Bremen
Lokale Tijd
CountryDuitsland
Bevolking 0,55 Miljoen
ValutaEuro
Busverbindingen1241
Halteplaats21
Busmaatschappij13
Voordelige Bus2,99 €
Je wilt met de bus naar Bremen reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Bremen en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Bremen voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Bremen, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Bremen.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Bremen wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Bremen terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Bremen kunt reizen.

Alle bushaltes in Bremen

Stations
Bremen - Aumund
Bremen (Duitsland)
Bremen - Burg
Bremen (Duitsland)
Bremen - Busstation
Breitenweg  13, 28195 Bremen (Duitsland)
Bremen - Farge
Bremen (Duitsland)
Bremen - Hemelingen
Bremen (Duitsland)
Bremen - Klinikum Bremen-Nord/Beckedorf
Bremen (Duitsland)
Bremen - Kreinsloger
Bremen (Duitsland)
Bremen - Lesum
Bremen (Duitsland)
Bremen - Mahndorf
Bremen (Duitsland)
Bremen - Mühlenstraße
Bremen (Duitsland)
Bremen - Neustadt
Bremen (Duitsland)
Bremen - Oberneuland
Bremen (Duitsland)
Bremen - Oslebshausen
Bremen (Duitsland)
Bremen - Schönebeck
Bremen (Duitsland)
Bremen - Sebaldsbrück
Bremen (Duitsland)
Bremen - St Magnus
Bremen (Duitsland)
Bremen - Treinstation
Bahnhofsplatz , 28195 Bremen (Duitsland)
Bremen - Turnerstraße
Bremen (Duitsland)
Bremen - Vegesack
Bremen (Duitsland)
Bremen - Walle
Bremen (Duitsland)
Bremen Centraal station/Treinstation
Bremen (Duitsland)

Meer busbestemmingen

De meest gezochte busverbindingen van en naar Bremen

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Bremen, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Bremen waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Bremen zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Habenhausen, Oldenburg of Bremerhaven, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Bremen met Wilhelmshaven, Delmenhorst, Stade en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Bremen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.