Met de bus kriskras door Duitsland ...en daarbuiten

Vind en vergelijk alle busmaatschappijen op CheckMyBus
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Brandenburger Tor Al jaren stromen toeristen uit de hele wereld naar Berlijn, de coolste stad van Europa - en niet voor niets! De ingewikkelde geschiedenis van de hoofdstad maakt nog steeds indruk: Of je nu aan de East Side Gallery de kunstwerken op de restanten van de Muur wilt bekijken, in de regeringswijk politici wilt spotten, kiest voor een van de indrukwekkende tentoonstellingen op het museumeiland of gewoon wilt feesten, Berlijn heeft het allemaal! Maar dat is bij lange na nog niet alles wat Duitsland te bieden heeft. In het noorden lonkt de zee, in het zuiden de bergen en daartussen uiteenlopende steden en regio's.
In Hamburg moet je na een nachtje op de roemruchte Reeperbahn op zondermorgen zeker een bezoekje brengen aan de vismarkt. In Keulen moet je zeker niet het uitzicht vanaf de Dom vergeten, zelfs al heb je hoogtevrees. En in München wachten behalve de prachtige Engelse tuinen ook de Viktualienmarkt en het gigantische Olympiapark van de Beierse cultuur op je bezoek. Als je liever van de natuur wilt genieten, reis je naar het Bodemeer of kunnen we je een wandeling in de Alpen aanbevelen. Romantici komen dankzij de ontelbare kastelen in het gehele land ook aan hun trekken, net als Kerstfans, die de Kerstmarkt in Neurenberg absoluut een bezoekje moeten brengen. Duitsland staat bovendien bekend als bierland en iedere regio heeft hier haar eigen favorieten: Terwijl de inwoners van Beieren tijdens de lunch in de biergarten van hun gerstenat genieten, moet je jezelf in Keulen maar eens op een echte Kölsch trakteren. Hou je meer van wijn dan wordt je in Pfalz of in het zonnige Baden op je wenken bediend. En als je daarna honger krijgt, kun je smullen van alles van braadworst tot varkensvlees en het aanbod van culinaire specialiteiten.
Dankzij de bus reis je tegenwoordig snel en eenvoudig naar en door Duitsland! Je kunt bijvoorbeeld voordelig naar Berlijn, München en Keulen. Met CheckMyBus vergelijk je in één klik alle verbindingen in één oogopslag en vind je de perfecte busrit!

Favoriete buslijnen in Duitsland

De steden met de meeste busverbindingen in Duitsland

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.