Bus naar Venda Nova

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Venda Nova

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Venda Nova
 • Rede Expressos
  05:00
  Braga
  Duur 4h 30m
  09:30
  Venda Nova
  vanaf5,00 €
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
5,00 € Voordelige bus
Feitjes over Venda Nova
Portugal
178.858
Euro
Je wilt met de bus naar Venda Nova reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Venda Nova en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Venda Nova voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Venda Nova, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Venda Nova.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Venda Nova wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Venda Nova terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Venda Nova kunt reizen.

Alle bushaltes in Venda Nova

Stations
R. Manuel Ribeiro de Pavia , 2700-540 Venda Nova (Portugal)

Reisinformatie Venda Nova

Verkeer Venda Nova
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,50 €
Maandkaart36,00 €
Bus-en Tramgebruikers8,06 %
Trein-en metrogebruikers17,74 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand3,82 €
Taxi - mid-afstand4,76 €
Taxi - lange afstand8,05 €
Benzine1,45 €
Eten in Venda Nova
Restaurant of Café
Voordelig gerecht8,00 €
3-gangenmenu15,00 €
Kleine Cappuccino1,31 €
Bier (groot)1,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,25 €
Vleesgerecht2,14 €
Fles water0,55 €
Fles wijn (middensegment)4,00 €

De meest gezochte busverbindingen van en naar Venda Nova


Steden in de omgeving van Venda Nova waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Venda Nova zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Lissabon, Setúbal of Santo André (PT), breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Venda Nova met Almada, Caldas da Rainha, Torres Vedras en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Lissabon. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.